Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațiePesedistul Teodorovici susţine că nu a amendat proiectul de aprobare a OUG...

Pesedistul Teodorovici susţine că nu a amendat proiectul de aprobare a OUG 2 pentru limitarea călătoriilor studenţilor. Dovada miniciunii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Uite amendamentul, nu e amendamentul – acesta este jocul pe care îl face pesedistul Eugen Teodorovici, cel care a amendat proiectul privind gratuităţile oferite studenţilor cu vehiculele CFR. Conform promisiunilor PSD studenţii ar fi trebuit să beneficieze de transport gratuit cu toate trenurile companiei feroviare, însă, ulterior, proiectul de lege care viza aprobarea OUG 2 dată de guvernul Grindeanu a fost amendat. Astfel, studenţii mai beneficiază de transport gratuit doar de la localitatea de domiciliu înspre cea în care studiază şi invers. La auzul veştii, David Gruescu, unul din studenţii afectaţi de decizia PSD, i-a scris lui Teodorovici pe pagina sa de Facebook că „D-le Eugen Teodorovici, veți intra în memoria colectivă și în isotorie, drept cel ce a inițiat limitarea libertății de mișcare a studenților!”

Răspunsul pesedistului a venit prompt: „Pentru clarificarea situației referitoare la gratuitatea transportului pe calea ferată pentru studenți doresc sa fac următoarele precizări: în calitatea mea de senator în cadrul Comisiei de buget şi finanţe din Senatul României, am făcut un singur amendament la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative şi anume aplicarea acestei gratuități si pentru clasele IX -XII !!! Amendamentul la care faceți referire a fost propus de alți colegi din Comisia de buget si finante !!!
În concluzie, se va face doar un singur amendament (amendamentul pe care l-am propus eu, cu privire la extinderea gratuității călătoriilor pe calea ferată pentru studenți sa fie aplicată si pentru elevii claselor IX -XII) !!”
Dovada că amendamentele i-au aparţinut lui Teodorovici este chiar aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Migrantii care ajung in Romania, tot mai inventivi. Unde au fost gasiti de politistii de frontiera

Tupeu fără limite din partea a doi migranți care au trecut ilegal granița pentru...

Autocamion din Caraș-Severin, plin cu lemne, LOVIT DE TREN lângă Lovrin FOTO

Accident spectaculos pe Drumul Județean 594B, între Lovrin și Gottlob. Un autotren cu remorcă,...

CFR anunță ”Biletul de weekend”, redus cu până la 35%, spre destinații turistice precum Băile Herculane sau Buziaș

Timișorenii și alți locuitori ai marilor orașe din țară sunt îndemnați să ”uite” mașina...