tren

Uite amendamentul, nu e amendamentul – acesta este jocul pe care îl face pesedistul Eugen Teodorovici, cel care a amendat proiectul privind gratuităţile oferite studenţilor cu vehiculele CFR. Conform promisiunilor PSD studenţii ar fi trebuit să beneficieze de transport gratuit cu toate trenurile companiei feroviare, însă, ulterior, proiectul de lege care viza aprobarea OUG 2 dată de guvernul Grindeanu a fost amendat. Astfel, studenţii mai beneficiază de transport gratuit doar de la localitatea de domiciliu înspre cea în care studiază şi invers. La auzul veştii, David Gruescu, unul din studenţii afectaţi de decizia PSD, i-a scris lui Teodorovici pe pagina sa de Facebook că „D-le Eugen Teodorovici, veți intra în memoria colectivă și în isotorie, drept cel ce a inițiat limitarea libertății de mișcare a studenților!”

Răspunsul pesedistului a venit prompt: „Pentru clarificarea situației referitoare la gratuitatea transportului pe calea ferată pentru studenți doresc sa fac următoarele precizări: în calitatea mea de senator în cadrul Comisiei de buget şi finanţe din Senatul României, am făcut un singur amendament la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative şi anume aplicarea acestei gratuități si pentru clasele IX -XII !!! Amendamentul la care faceți referire a fost propus de alți colegi din Comisia de buget si finante !!!
În concluzie, se va face doar un singur amendament (amendamentul pe care l-am propus eu, cu privire la extinderea gratuității călătoriilor pe calea ferată pentru studenți sa fie aplicată si pentru elevii claselor IX -XII) !!”
Dovada că amendamentele i-au aparţinut lui Teodorovici este chiar aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.