Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTunisian cu buletin franțuzesc FALS, prins de polițiștii de frontieră într-un tren...

Tunisian cu buletin franțuzesc FALS, prins de polițiștii de frontieră într-un tren Vrsac-Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 23 aprilie 2015, în jurul orei 21:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița Feroviar, s-a prezentat pentru intrarea în ţară, ca pasager în trenul Interregio care circula pe ruta Vrsac-Timişoara, o persoană de sex masculin, care s-a legitimat la controlul de frontieră cu un paşaport tunisian şi o carte de rezidenţă eliberată de autorităţile franceze.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra cărţii de rezidenţă, s-a stabilit că aceasta este falsă.

În urma cercetarilor efectuate s-a stabilit că barbatul este din Tunisia, Ferajani S., în vârstă de 63 ani. Cel în cauză a declarat că documentul fals l-a procurat prin intermediul unui conaţional şi a recurs la această metodă întrucât nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen şi intenţiona să ajungă în Franţa.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi cercetării lui sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare