Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 250 de sanctiuni, bilantul politistilor rutieri într-o singura noapte

Peste 250 de sanctiuni, bilantul politistilor rutieri într-o singura noapte

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

 Poliţiştii timişeni au continuat acţiunile în acest weekend pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în Timişoara şi comunele limitrofe, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 80.000 lei.

În noaptea de 21 spre 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei de Ordine Publică au acționat pentru îmbunatățirea climatului de siguranță civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului polițienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

Efectivele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislației privitoare la circulația autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violentă.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 258 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de  80.980 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 21 de permise de conducere dintre care 10 au fost pentru consumul băuturilor alcoolice la volan și au retras 19 certificate de înmatriculare. Au fost constate 13 infracțiuni.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ij2moY01Ixw&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...