Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii și inspectorii DSVSA Timiș au confiscat peste o TONĂ de carne...

Polițiștii și inspectorii DSVSA Timiș au confiscat peste o TONĂ de carne de pui, într-o singură zi!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 7 aprilie 2015, poliţiştii au continuat acţiunile preventiv-reactive pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători Pascale. În cursul zilei, ca urmare a controalelor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu inspectorii din cadrul D.S.V.S.A. Timiş au descoperit, la un depozit ce aparţine unei societăţi comerciale cu sediul în judeţ, că produsele din carne erau depozitate în condiţii improprii.

Inspectorii D.S.V.S.A. au procedat la indisponibilizarea a nu mai puțin de 1.134 de kilograme de carne de pui, urmând să aplice o sancţiune contravenţională conform H.G. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală conform Legii 241/2005, existând suspiciuni de omisiune în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

Acţiunile poliţiştilor continuă, în baza planului de acţiuni la nivel naţional, pentru perioada 2- 9 aprilie, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale premergător Sărbătorilor Pascale, cu preponderenţă cele de evaziune fiscală.

Foto:bucatariapisiciiroz.files.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Sistemul de management al traficului din Timișoara, INUTIL împotriva șoferilor din cauza IPJ

Sistemul integrat de management al traficului din Timișoara se dovedește a fi o investiție...

FOTO/VIDEO Tiganii din Timisoara circula ILEGAL ”fara numar”, spre NEPASAREA Politiei

Sute de mașini conduse de rromi pot fi zărite în această perioadă în Timișoara,...

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată în circ de o parte...