AcasăStiriSocialPolițiștii și inspectorii DSVSA Timiș au confiscat peste o TONĂ de carne...

Polițiștii și inspectorii DSVSA Timiș au confiscat peste o TONĂ de carne de pui, într-o singură zi!

Marți, 7 aprilie 2015, poliţiştii au continuat acţiunile preventiv-reactive pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători Pascale. În cursul zilei, ca urmare a controalelor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu inspectorii din cadrul D.S.V.S.A. Timiş au descoperit, la un depozit ce aparţine unei societăţi comerciale cu sediul în judeţ, că produsele din carne erau depozitate în condiţii improprii.

Inspectorii D.S.V.S.A. au procedat la indisponibilizarea a nu mai puțin de 1.134 de kilograme de carne de pui, urmând să aplice o sancţiune contravenţională conform H.G. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală conform Legii 241/2005, existând suspiciuni de omisiune în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

Acţiunile poliţiştilor continuă, în baza planului de acţiuni la nivel naţional, pentru perioada 2- 9 aprilie, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale premergător Sărbătorilor Pascale, cu preponderenţă cele de evaziune fiscală.

Foto:bucatariapisiciiroz.files.wordpress.com

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente