ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii rutieri au acordat aproape 600 de sancțiuni pe raza județului Timiș, în weekend

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproximativ 600 de sancțiuni au fost acordate în zilele din weekend de către polițiștii rutieri care au acționat pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Dintre cele 600 de sancțiuni contravenționale, 316 au fost acordate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, fiind reținute 17 permise de conducere.

Mai exact, în perioada 11-13 septembrie au fost aplicate 594 de sancțiuni contravenționale, 119 dintre cei sancționați neavând centura de siguranță. Au fost retrase alte 10 certificate de înmatriculare.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore