Poliţiştii-rutieri-din-Timişoara02

Elevii timișeni au intrat de la începutul săptămânii în febra examenelor. Pentru desfășurarea acestuia în condiții de siguranță și pentru a evita indidentele, polițiștii timișeni se află la datorie.

Aproape 80 de polițiști acționează suplimentar în județ, pentru ca examenul de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de liniște și siguranță.

„Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 48 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 26 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri. Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 71 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor în apropierea unităților de învățământ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.