Pompierii veghează în noaptea de Înviere, în Timiș

- Advertisement -

Noaptea de Înviere va fi una aglomerată pentru pompierii timișeni. Aceștia vor fi prezenți cu echipamentul din dotare în apropierea bisericilor din Timiș, unde vor fi organizate slujbe, pentru a preveni eventuale incidente și a interveni prompt, la nevoie.

În total, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ISU Banat scoate pe teren 122 de subofițeri, 5 ofițeri și un maistru militar. Aceștia vor fi detașați în apropierea bisericilor din Timiș, unde vor fi organizate slujbe de Înviere.

Astfel, la Catedrala Mitropolitană va staționa o autospecială de transport personal și victime multiple și o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajele aferente.
În apropierea Mănăstirii Timișeni – Șag se va afla o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajul aferent.

Autospeciale de stins incendii cu apă și spumă vor mai staționa în apropierea următoarelor lăcașe de cult: Biserica Ortodoxă cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” (biserica de lângă primărie) din Municipiul Lugoj, Biserica Ortodoxă cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” din Orașul Buziaș, Biserica Ortodoxă din Orașul Deta, Biserica Ortodoxă din Orașul Făget (str. Ștefan cel Mare) și la Biserica Ortodoxă Oraşul Sânnicolau Mare.

De asemenea, pompierii vor fi organizați în echipe mobile dotate cu rucsac de prim ajutor care vor asigura intervenţia pentru acordarea primului ajutor medical pentru persoanele aflate la eveniment.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

ISU Timis a fost dotat cu doua autospeciale si sapte barci pneumatice noi FOTO

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și...

FOTO/VIDEO Spectacol la Palatul Culturii din Timisoara. Pe „scena”, pompierii de la I.S.U. Banat

Ziua Protecției Civile a fost sărbătorită la Timișoara cu...

Pompierii ISU Timis, salvatori de vieti si in timpul liber

Gest nobil făcut de pompierii timişoreni. Eroii care îşi...

Incendiu la Manastiur. Pompierii au luptat cu flacarile peste doua ore

Duminică sub semnul ghinionului pentru o familie din Mănăştiur....

Garaj cuprins de flacari la Sannicolau Mare

Panică în Sânnicolau Mare, astăzi, după ce un garaj...

Din aceeași categorie

Categorii Populare