Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Am pornit în „Marea Căutare” alături de Omul cu Şobolani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Una dintre cele mai longevive şi renumite trupe de rock alternativ din România şi-au adus talentul, sâmbătă seara la Timişoara. Clubul a strâns zeci de timişoreni dinamici ce au ţipat din străfundul plămânilor întregul concert.

Cei prezenţi la eveniment au fost transportaţi într-o „mare căutare” muzicală, în care Omul cu Şobolani i-a purtat printre valuri de piese noi, dar şi din cele mai cunoscute. Pe ecranul din spatele celor 4 artişti, au fost derulate diferite imagini marca Omul cu Şobolani dar şi, una ce-l înfăţişa pe Michi de la Şuie Paparude, în semn de susţinere.

La finalul concertului, Dan Amăriei a mulţumit publicului timişorean pentru prezenţă şi pentru că s-a dovedit a fi „extrem de drăguţ”, în mod evident, s-a cerut bis. Trupa a urcat din nou pe scenă, şi au oferit „două beri goale pentru una plină” iar pentru că fanii nu s-au oprit din a aplauda şi a cere piesa „Ajutor”, OCS le-a făcut pe plac.

Proaspătul album este unul de manifest la care s-a lucrat aproximativ 2 ani, conţine 11 melodii, conţinând şi o piesă în colaborare cu MC Bean, „Visule”. Privind sound-ul albumului, basistul trupei, Radu Andrei a precizat că este fericit că nu sună “românește”, iar Mihnea Dobrotă a ținut să sublinieze că “OCS nu a sunat niciodată atât de bine”.

Omul cu Şobolani este trupă de rock alternativ înfiinţată în Constantă, în 1997. De atunci au trecut 16 ani de căutări, 8 albume lansate, 90 piese şi 3 generaţii de fani. Componenţa actuală îi cuprinde pe Dan Amăriei (voce), Nicolae Amară (chitară), Mihnea Dobrota (tobe) şi Radu Andrei (bas).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Trupa NEED canta la Timisoara, in Club Capcana

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un concert al trupei NEED, programat în...

Timișorenii sunt invitați la ”Vino să schimbăm orașul înainte să ne schimbe el pe noi!”. Muzica și voia bună primează!

Ce înseamnă Grolsch – Change the City? În primul rând, un weekend întreg de...