ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Am pornit în „Marea Căutare” alături de Omul cu Şobolani

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Una dintre cele mai longevive şi renumite trupe de rock alternativ din România şi-au adus talentul, sâmbătă seara la Timişoara. Clubul a strâns zeci de timişoreni dinamici ce au ţipat din străfundul plămânilor întregul concert.

Cei prezenţi la eveniment au fost transportaţi într-o „mare căutare” muzicală, în care Omul cu Şobolani i-a purtat printre valuri de piese noi, dar şi din cele mai cunoscute. Pe ecranul din spatele celor 4 artişti, au fost derulate diferite imagini marca Omul cu Şobolani dar şi, una ce-l înfăţişa pe Michi de la Şuie Paparude, în semn de susţinere.

La finalul concertului, Dan Amăriei a mulţumit publicului timişorean pentru prezenţă şi pentru că s-a dovedit a fi „extrem de drăguţ”, în mod evident, s-a cerut bis. Trupa a urcat din nou pe scenă, şi au oferit „două beri goale pentru una plină” iar pentru că fanii nu s-au oprit din a aplauda şi a cere piesa „Ajutor”, OCS le-a făcut pe plac.

Proaspătul album este unul de manifest la care s-a lucrat aproximativ 2 ani, conţine 11 melodii, conţinând şi o piesă în colaborare cu MC Bean, „Visule”. Privind sound-ul albumului, basistul trupei, Radu Andrei a precizat că este fericit că nu sună “românește”, iar Mihnea Dobrotă a ținut să sublinieze că “OCS nu a sunat niciodată atât de bine”.

Omul cu Şobolani este trupă de rock alternativ înfiinţată în Constantă, în 1997. De atunci au trecut 16 ani de căutări, 8 albume lansate, 90 piese şi 3 generaţii de fani. Componenţa actuală îi cuprinde pe Dan Amăriei (voce), Nicolae Amară (chitară), Mihnea Dobrota (tobe) şi Radu Andrei (bas).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore