asociatia-comerciantilor

Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România organizează prima sa întâlnire locală cu membrii şi autorităţile din judeţul Timiş, pe data de 27 martie la Centrul Regional de Afaceri, începând cu ora 09:30.  La eveniment – care se desfăşoară sub forma unei mese rotunde – sunt invitaţi să participe membrii Asociaţiei, comercianţi interesaţi de activitatea Asociaţiei, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ, CNIPMMR, OTIMMC, Primăriei, Consiliului Judeţean şi altor autorităţi locale din regiune.

Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România este o organizaţie non-guvernamentala, non-profit, ce a fost înfiinţată în toamna anului 2013 pentru a reprezenta interesele comercianţilor mici şi mijlocii din ţară. Începând din luna martie, Asociaţia organizează o serie de întâlniri în marile oraşe din ţară. Scopul fiecărei întâlniri este de a se prezenta Asociaţia şi instrumentele sale către comercianţi şi către autorităţile locale şi de a identifica, local, problemele majore ale activităţii din retailul de mici dimensiuni. Obiectivul Asociaţiei este de a prelua aceste probleme şi de a le discuta, la nivel naţional, cu factorii de decizie din administraţia centrală. Se vor aborda teme precum: reglementari locale, fiscalitate, comert ilicit.

Programul de întâlniri este după cum urmează: 27 martie, Timişoara; 3 aprilie, Iaşi; aprilie, Tg. Mureş; mai, Cluj Napoca; septembrie: Conferinţa Naţională, Bucureşti; octombrie, Caras Severin;  noiembrie, Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.