ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Prima întâlnire locală a Asociaţiei Naţionale a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România, la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România organizează prima sa întâlnire locală cu membrii şi autorităţile din judeţul Timiş, pe data de 27 martie la Centrul Regional de Afaceri, începând cu ora 09:30.  La eveniment – care se desfăşoară sub forma unei mese rotunde – sunt invitaţi să participe membrii Asociaţiei, comercianţi interesaţi de activitatea Asociaţiei, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ, CNIPMMR, OTIMMC, Primăriei, Consiliului Judeţean şi altor autorităţi locale din regiune.

Asociaţia Naţională a Comercianţilor Mici şi Mijlocii din România este o organizaţie non-guvernamentala, non-profit, ce a fost înfiinţată în toamna anului 2013 pentru a reprezenta interesele comercianţilor mici şi mijlocii din ţară. Începând din luna martie, Asociaţia organizează o serie de întâlniri în marile oraşe din ţară. Scopul fiecărei întâlniri este de a se prezenta Asociaţia şi instrumentele sale către comercianţi şi către autorităţile locale şi de a identifica, local, problemele majore ale activităţii din retailul de mici dimensiuni. Obiectivul Asociaţiei este de a prelua aceste probleme şi de a le discuta, la nivel naţional, cu factorii de decizie din administraţia centrală. Se vor aborda teme precum: reglementari locale, fiscalitate, comert ilicit.

Programul de întâlniri este după cum urmează: 27 martie, Timişoara; 3 aprilie, Iaşi; aprilie, Tg. Mureş; mai, Cluj Napoca; septembrie: Conferinţa Naţională, Bucureşti; octombrie, Caras Severin;  noiembrie, Craiova.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore