Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieA început depunerea solicitărilor pentru spații în INCUBOXX! Cum poți obține un...

A început depunerea solicitărilor pentru spații în INCUBOXX! Cum poți obține un spațiu, dacă ai o firmă ”fresh” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

INCUBOXX se adresează intreprinzătorilor locali, în special tineri absolvenţi ai facultăţilor de profil IT&C şi cadre didactice tinere din cadrul acestora, precum şi IMM-uri, inclusiv microîntreprinderi, aflate în faza de incubare/consolidare a afacerilor lor, care desfăşoară activităţi productive sau de prestări servicii în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţii şi care, neputându-şi permite închirierea unor spaţii de lucru la preţul pieţei libere, solicită a fi găzduite în cadrul structurii de sprijinire a afacerilor. Etajele III şi IV sunt destinate firmelor aflate în perioada de incubare, existând un total de 30 birouri, suprafaţa medie a unui birou de 35 mp. Etajele I şi II sunt destinate firmelor aflate în perioada de consolidare, existând un total de 24 birouri, suprafaţa unui birou de 50 mp.

”Mediatizăm faptul că se desfăşoară acest proces de primire de solicitări pentru că semnalele pe care le-am primit de-a lungul timpului arată un feedback pozitiv, lumea era interesată de Incuboxx. Chiria este mult sub nivelul pieţei, condiţiile sunt foarte bune şi este avantajos să fii într-un spaţiu alături de alte firme. Este avantajos să poți avea totul la dispoziţie” spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Edilul-șef de pe Bega susține că un alt avantaj este reprezentat de conducerea Incuboxx, care are ”receptivitate faţă de nevoile firmelor, dacă li se va cere de exemplu să li se mijlocească legătura cu contabili, legătura cu piața va exista aplecare şi înspre astfel de facilităţi pentru firmele incubate”.

Vezi ce fel de evenimente se vor putea organiza în incinta Incuboxx și de ce spune Robu că procesul de analizare a dosarelor va fi unul continuu”. Totodată, de AICI poți afla care sunt condițiile pentru a putea accede la un spațiu din Incuboxx.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=K_JNmouiSoY&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...