A început depunerea solicitărilor pentru spații în INCUBOXX! Cum poți obține un spațiu, dacă ai o firmă ”fresh” VIDEO

- Advertisement -

INCUBOXX se adresează intreprinzătorilor locali, în special tineri absolvenţi ai facultăţilor de profil IT&C şi cadre didactice tinere din cadrul acestora, precum şi IMM-uri, inclusiv microîntreprinderi, aflate în faza de incubare/consolidare a afacerilor lor, care desfăşoară activităţi productive sau de prestări servicii în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţii şi care, neputându-şi permite închirierea unor spaţii de lucru la preţul pieţei libere, solicită a fi găzduite în cadrul structurii de sprijinire a afacerilor. Etajele III şi IV sunt destinate firmelor aflate în perioada de incubare, existând un total de 30 birouri, suprafaţa medie a unui birou de 35 mp. Etajele I şi II sunt destinate firmelor aflate în perioada de consolidare, existând un total de 24 birouri, suprafaţa unui birou de 50 mp.

”Mediatizăm faptul că se desfăşoară acest proces de primire de solicitări pentru că semnalele pe care le-am primit de-a lungul timpului arată un feedback pozitiv, lumea era interesată de Incuboxx. Chiria este mult sub nivelul pieţei, condiţiile sunt foarte bune şi este avantajos să fii într-un spaţiu alături de alte firme. Este avantajos să poți avea totul la dispoziţie” spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Edilul-șef de pe Bega susține că un alt avantaj este reprezentat de conducerea Incuboxx, care are ”receptivitate faţă de nevoile firmelor, dacă li se va cere de exemplu să li se mijlocească legătura cu contabili, legătura cu piața va exista aplecare şi înspre astfel de facilităţi pentru firmele incubate”.

Vezi ce fel de evenimente se vor putea organiza în incinta Incuboxx și de ce spune Robu că procesul de analizare a dosarelor va fi unul continuu”. Totodată, de AICI poți afla care sunt condițiile pentru a putea accede la un spațiu din Incuboxx.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=K_JNmouiSoY&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img