Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPrimăria Timişoara "debusolează" sute de timişoreni veniţi în căutarea primei pieţe volante...

Primăria Timişoara „debusolează” sute de timişoreni veniţi în căutarea primei pieţe volante FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Municipiului Timişoara a anunţat inaugurarea primei Pieţe volante pentru producătorii locali, care a „debutat” sâmbătă, 10 mai 2014, „pe amplasamentul situat în parcarea stadionului „Dan Păltinişanu”, în zona parcării din str. Diaconu Coressi” conform autorităţiilor locale.

De dimineaţă, în jurul orei 8:00, zeci de timişoreni aşteptau „apariţia” pieţei pe platoul de la accesul auto al stadionului, întrebând în stânga şi-n dreapta unde este de fapt piaţa. Fiecare a început să caute făcând ture în jurul stadionului, va chiar o parte dintre ei au plecat dezamăgiţi acasă. „Eu stau de jumătate de oră aici şi nu a venit nimeni. Gata! Am plecat acasă! Am soţia la pat şi doream să-i cumpăr câteva legume proaspete, poate şi câteva fructe dacă se găseau, dar nu văd decât oameni bulversaţi” ne-a spus domnul Tiberiu, trecut bine de prima tinereţe. Alte două pensionare, cu coşuri în braţe, au decis să se deplaseze înspre parcarea din apropierea Bazei II a Politehnicii, în ideea că piaţa ar putea fi acolo.

Când colo, unde să fie? Piaţa se găsea exact lângă Casa Tineretului, perpendiculară pe strada Arieş. Ce legătură are, oare, locaţia respectivă cu strada Diaconu Coressi nu ştim, întrucât strada Diaconu Coressi porneşte abia de la Calea Martirilor înspre strada Eneas, paralelă cu Bulevardul Liviu Rebreanu.

Micuţa piaţă volantă avea circa 10 comercianţi, care vindeau de la cartofi la ceapă verde şi salată, sau ceaiuri(?), însă de departe cele mai vândute s-au dovedit a fi căpşunile unui domn în faţa căruia s-a format, la un moment dat, o coadă ce depăşea 15 persoane.

Pentru cei interesaţi, piaţa este „deschisă” publicului până la ora 14:00, conform anunţului făcut de Primăria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Piata volanta din zona Stadion, deschisa si in Vinerea Mare

Societatea Piețe SA anunță că piața volantă din zona Stadion va fi deschisă și...

Vanzatorii ambulanti, ”expulzati” de pe platoul pietei din zona Dambovita, la Timisoara

Poliția Locală din Timișoara a aplicat zeci de sancțiuni și a confiscat marfă expusă...

Aveti grija de unde faceti cumparaturi. Pietarii din Timisoara, prinsi cu marfa expirata

Zeci de pieţari din Timişoara s-au ales cu amezi în urma unor controale făcute...