Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primăria Timişoara „debusolează” sute de timişoreni veniţi în căutarea primei pieţe volante FOTO

- Advertisement -

Primăria Municipiului Timişoara a anunţat inaugurarea primei Pieţe volante pentru producătorii locali, care a „debutat” sâmbătă, 10 mai 2014, „pe amplasamentul situat în parcarea stadionului „Dan Păltinişanu”, în zona parcării din str. Diaconu Coressi” conform autorităţiilor locale.

De dimineaţă, în jurul orei 8:00, zeci de timişoreni aşteptau „apariţia” pieţei pe platoul de la accesul auto al stadionului, întrebând în stânga şi-n dreapta unde este de fapt piaţa. Fiecare a început să caute făcând ture în jurul stadionului, va chiar o parte dintre ei au plecat dezamăgiţi acasă. „Eu stau de jumătate de oră aici şi nu a venit nimeni. Gata! Am plecat acasă! Am soţia la pat şi doream să-i cumpăr câteva legume proaspete, poate şi câteva fructe dacă se găseau, dar nu văd decât oameni bulversaţi” ne-a spus domnul Tiberiu, trecut bine de prima tinereţe. Alte două pensionare, cu coşuri în braţe, au decis să se deplaseze înspre parcarea din apropierea Bazei II a Politehnicii, în ideea că piaţa ar putea fi acolo.

Când colo, unde să fie? Piaţa se găsea exact lângă Casa Tineretului, perpendiculară pe strada Arieş. Ce legătură are, oare, locaţia respectivă cu strada Diaconu Coressi nu ştim, întrucât strada Diaconu Coressi porneşte abia de la Calea Martirilor înspre strada Eneas, paralelă cu Bulevardul Liviu Rebreanu.

Micuţa piaţă volantă avea circa 10 comercianţi, care vindeau de la cartofi la ceapă verde şi salată, sau ceaiuri(?), însă de departe cele mai vândute s-au dovedit a fi căpşunile unui domn în faţa căruia s-a format, la un moment dat, o coadă ce depăşea 15 persoane.

Pentru cei interesaţi, piaţa este „deschisă” publicului până la ora 14:00, conform anunţului făcut de Primăria Timişoara.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore