ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Promisiunea premierului Grindeanu pentru poliţişti: Inechităţile salariale vor fi înlăturate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Salariile mici, lipsa dotărilor pentru intervenţii sau lipsa combustibilului pentru maşinile cu care se face patrulare vor fi probleme de domeniul trecutului pentru poliţiştii din România. Premierul Sorin Grindeanu a dat asigurări, în cadrul unei conferinţe de presă de la Timişoara, că guvernul face toate demersurile necesare pentru ca poliţiştii să fie plătiţi în acord cu munca pe care o depun.

„Doamna ministru a avut întâlniri în aceste săptămâni cu tot ce înseamnă sindicate şi reprezentanţi ai poliţiştilor. E un sector extrem de important pentru noi. S-a ajuns la un acord cu o parte din reprezentanţii lor, o parte din sindicate. Eu sper ca dialogul din zilele următoare să fie unul constructiv, cert este că şi dânşii vor fi parte a Legii salarizării unice, unitare şi atunci toate aceste inechităţi vor fi înlăturate. Dialogul cu reprezentanţii poliţiştilor continuă au fost şi ieri întâlniri. Vrem ca resursele pe care le avem să fie cheltuite în mod cât mai echilibrat”, a spus Grindeanu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Guvernul a emis HG. 1/2017 ce intra in viguare la 01.02.2017 insa mai puțin politistilor . Din acest motiv s.a făcut mitingul din 16.03.2017 iar cu acesta ocazie ministru de interne ne.a transmis ca, noi nu suntem o prioritate pt guvern si nu au fost alocate ministerului fondurile necesare pt a beneficia de HG.1 . Acum acest guvern vin si ne omoară cu legea salarizării unitare ce deocamdată este in stadiu de proiect si teoretic ar intra in viguare in ianuarie 2018. Deci domnule Prim Ministru cum sa emiți un HG.după care sa il pui in aplicare in mod ilegal si disctiminatoriu si sa vi sa ne spui povesti cu răbdare si legea salarizării unitare????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore