Promisiunea premierului Grindeanu pentru poliţişti: Inechităţile salariale vor fi înlăturate

Date:

Salariile mici, lipsa dotărilor pentru intervenţii sau lipsa combustibilului pentru maşinile cu care se face patrulare vor fi probleme de domeniul trecutului pentru poliţiştii din România. Premierul Sorin Grindeanu a dat asigurări, în cadrul unei conferinţe de presă de la Timişoara, că guvernul face toate demersurile necesare pentru ca poliţiştii să fie plătiţi în acord cu munca pe care o depun.

„Doamna ministru a avut întâlniri în aceste săptămâni cu tot ce înseamnă sindicate şi reprezentanţi ai poliţiştilor. E un sector extrem de important pentru noi. S-a ajuns la un acord cu o parte din reprezentanţii lor, o parte din sindicate. Eu sper ca dialogul din zilele următoare să fie unul constructiv, cert este că şi dânşii vor fi parte a Legii salarizării unice, unitare şi atunci toate aceste inechităţi vor fi înlăturate. Dialogul cu reprezentanţii poliţiştilor continuă au fost şi ieri întâlniri. Vrem ca resursele pe care le avem să fie cheltuite în mod cât mai echilibrat”, a spus Grindeanu.

[responsive_youtube

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

1 COMENTARIU

  1. Guvernul a emis HG. 1/2017 ce intra in viguare la 01.02.2017 insa mai puțin politistilor . Din acest motiv s.a făcut mitingul din 16.03.2017 iar cu acesta ocazie ministru de interne ne.a transmis ca, noi nu suntem o prioritate pt guvern si nu au fost alocate ministerului fondurile necesare pt a beneficia de HG.1 . Acum acest guvern vin si ne omoară cu legea salarizării unitare ce deocamdată este in stadiu de proiect si teoretic ar intra in viguare in ianuarie 2018. Deci domnule Prim Ministru cum sa emiți un HG.după care sa il pui in aplicare in mod ilegal si disctiminatoriu si sa vi sa ne spui povesti cu răbdare si legea salarizării unitare????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare