Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD, tot mai aproape de a pune „gheara” pe Aeroportul Utilitar Cioca

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă într-un articol precedent anunțam, faptul că oamenii din PSD se pregătesc să pună „gheara” pe Aeroportul Utilitar Cioca, cel care se află la ieșire din Timișoara, pe DN6, pe drumul care face legătura cu Vama Cenad, doar câteva zile a durat până ca totul să devină și mai edificator. După ce în luna septembrie fostul director Ioan Șimon și-a dat demisia pentru a nu participa la „combinațiile” social-democraților, astăzi Pompiliu Stanciu, consilier județean din partea PSD, și-a depus candidatura pentru funcția de director al Aeroportului Cioca.

Principalul obiectiv este desființarea aeroportului, ca mai apoi să fie transformat într-un cartier de locuințe de către „băieții deștepți”. Actualmente consilier judetean, Pompiliu Stanciu a fost timp de 35 de ani procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Atunci când și-a luat adio de la această meserie, a intrat în Baroul Timiș, ulterior fiind preconizată înființarea unei case de avocatură cu sediul pe bulevardul Simion Bărnuțiu, într-o clădire a lui Marcel Mihoc, trezorier PSD Timiș pe atunci, moment în care a intrat și în politică, semnând adeziunea la Partidul Social Democrat.

De ce FUGE Primăria Timişoara de răspundere ?!? Primăria Timişoara este proprietar pe clădiri şi aproape 43 de hectare de teren, ba mai mult, au câştigat un proces definitiv şi irevocabil în instanţă, însă nimeni nu se preocupă de soarta Aeroportului Cioca.

Surse demne de încredere ne-au dezvăluit “manevra” din spatele acestei mutări a consilierului judeţean Pompiliu Stanciu. De fapt după aprobarea lui ca Director pe Aeroportul Cioca şi suntem convinşi că nu va întâmpina nicio problemă, acesta îşi va da demisia din funcţia de consilier judeţean, lăsând locul liber pentru fostul şef al Poliţiei Rutiere, Filip Stancu. Acesta este în prezent, Director Regional la Biroul Român de Metrologie Legală (BRML) Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...