”Positive” este titlul celei mai recente piese semnate de rapperul timișorean MikeF. Dacă pe 14 ianuarie MikeF lansa single-ul ”Blur”, iată că după numai două săptămâni timișoreanul mai lansează un single, cu tot cu un videoclip kinetic.

Artistul a apelat la o nouă colaborare, iar de data aceasta invitații sunt windchILL (artist venit tocmai din Pennsylvania, USA) și timișoreanca Porcelaine.

Piesa are un mesaj social puternic cu atât mai mult cu cât este susținută de un kinetic video reușit, grafica fiind realizată de Crown Design. Instrumentalul, mixajul și masterul piesei este semnat de Adrian Faur.

”Cum zilele sunt tot mai gri în timpul acesta al anului, sperăm ca piesa Positive să-și atingă scopul și să descrețească frunțile. Enjoy it!” ne-a spus Mihail Frațiman, alias MikeF.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.