RATT face o modificare radicală în traseele unor autobuze. Vezi ce se întâmplă de vineri

- Advertisement -

Traseul liniei 28 autobuze se prelungeşte de la staţia Uzinei pe Calea Dorobanţilor, intersecţia V. Economu, strada Palmierilor, strada Mătăsari şi strada Uzinei. Staţia Mătăsari după intersecţia cu strada Lalelelor se desfiinţează, urmând ca cealaltă porţiune de traseu, de la staţia Uzinei la strada Ţiţeica, să rămână neschimbată.

Și linia 29 autobuze îşi reia traseul de pe strada Aleea Ghirodei, pe strada Mătăsari, Calea Dorobanţilor până la intersecţia V. Economu, pentru a reveni pe vechiul traseu pe strada Palmierilor, Aleea Ghirodei până la staţia Ialomiţa, autobuzele urmând să oprească în toate staţiile de pe traseu.

Porţiunile dintre strada Uzinei, respectiv Aleea Ghirodei şi V. Economu au fost întrerupte pentru autobuzele 28 şi 29 în perioada lucrărilor de modernizare şi de extindere a reţelelor de apă şi canalizare de pe Calea Dorobanţilor până la sensul giratoriu Aeroport şi pe strada Palmierilor.

De asemenea, autobuzele M 35 care asigură legătura dintre Timişoara şi Giarmata Vii, şi care au fost de asemenea deviate din cauza lucrărilor din intersecţia Modern, revin pe traseul de pe Calea Dorobanţilor, Aleea Pădurea Verde, Giarmata Vii şi retur.

Toate aceste modificări vor avea loc începând cu vineri, 1 august 2014, însă orarele liniilor 28, 29 şi M 35 rămân neschimbate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Goia scoate pensionarii în stradă, dar nu bea decât apă minerală cu coloizi de aur și argint!

Cine nu a auzit despre Societatea Metropolitană de Transport...

Carani, Sanandrei si Covaci, legate de Timisoara prin doua linii metropolitane STPT

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că începând...

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA...

Linii de autobuz si troleibuz deviate, duminica, in Timisoara

Ultima zi a săptămânii aduce unele modificări în traseele...

Din aceeași categorie

Categorii Populare