Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRATT face o modificare radicală în traseele unor autobuze. Vezi ce se...

RATT face o modificare radicală în traseele unor autobuze. Vezi ce se întâmplă de vineri

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Traseul liniei 28 autobuze se prelungeşte de la staţia Uzinei pe Calea Dorobanţilor, intersecţia V. Economu, strada Palmierilor, strada Mătăsari şi strada Uzinei. Staţia Mătăsari după intersecţia cu strada Lalelelor se desfiinţează, urmând ca cealaltă porţiune de traseu, de la staţia Uzinei la strada Ţiţeica, să rămână neschimbată.

Și linia 29 autobuze îşi reia traseul de pe strada Aleea Ghirodei, pe strada Mătăsari, Calea Dorobanţilor până la intersecţia V. Economu, pentru a reveni pe vechiul traseu pe strada Palmierilor, Aleea Ghirodei până la staţia Ialomiţa, autobuzele urmând să oprească în toate staţiile de pe traseu.

Porţiunile dintre strada Uzinei, respectiv Aleea Ghirodei şi V. Economu au fost întrerupte pentru autobuzele 28 şi 29 în perioada lucrărilor de modernizare şi de extindere a reţelelor de apă şi canalizare de pe Calea Dorobanţilor până la sensul giratoriu Aeroport şi pe strada Palmierilor.

De asemenea, autobuzele M 35 care asigură legătura dintre Timişoara şi Giarmata Vii, şi care au fost de asemenea deviate din cauza lucrărilor din intersecţia Modern, revin pe traseul de pe Calea Dorobanţilor, Aleea Pădurea Verde, Giarmata Vii şi retur.

Toate aceste modificări vor avea loc începând cu vineri, 1 august 2014, însă orarele liniilor 28, 29 şi M 35 rămân neschimbate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare