Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRCM Timișoara pregătește ultimul asalt, cu cinci ”excluși” titulari. Finala mică cu...

RCM Timișoara pregătește ultimul asalt, cu cinci ”excluși” titulari. Finala mică cu Dinamo e sâmbătă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, cu începere de la ora 18:30, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, va avea loc finala mică între RCM Timișoara și Dinamo București. La bănățeni vor evolua, ca titulari, cinci dintre cei șase jucători ”eliminați” încă dinaintea meciului cu Farul Constantța, din semifinala disputată la Timișoara, pe motiv că nu mai au vizele medicale în carnete. În teren se vor afla încă de la fluierul de start al partidei Căpăţână, Calafeteanu, Fercu, Umaga și Kinikinilau. Cel de-al șaselea jucător lăsat în afara semifinalei, Fonovai, va lua loc pe banca de rezerve.

Rezultatul anchetei pornite inclusiv de Poliție în cazul stupid și hilar care s-a petrecut în urmă cu o săptămână, la Timișoara, rămâne în stand-by, întrucât nici la această ora nu s-a descoperit persoana -acel ”cineva”- care a ”executat” RCM-ul.

Altfel, doi jucători dintre componenții RCM-ului au fost sancţionaţi de Federaţia Română de Rugby, după incidentele care au avut loc la finalul partidei cu Farul. Astfel, Taupaki va fi nevoit să stea departe de terenul de rugby timp de trei etape fiind suspendat, fiind obligat să plătească și o amendă în cuantum de 1.200 de lei. Cel de-al doilea ”sancționat”, Vakatalau, a primit doar un avertisment.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare