RCM Timișoara pregătește ultimul asalt, cu cinci ”excluși” titulari. Finala mică cu Dinamo e sâmbătă

- Advertisement -

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, cu începere de la ora 18:30, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, va avea loc finala mică între RCM Timișoara și Dinamo București. La bănățeni vor evolua, ca titulari, cinci dintre cei șase jucători ”eliminați” încă dinaintea meciului cu Farul Constantța, din semifinala disputată la Timișoara, pe motiv că nu mai au vizele medicale în carnete. În teren se vor afla încă de la fluierul de start al partidei Căpăţână, Calafeteanu, Fercu, Umaga și Kinikinilau. Cel de-al șaselea jucător lăsat în afara semifinalei, Fonovai, va lua loc pe banca de rezerve.

Rezultatul anchetei pornite inclusiv de Poliție în cazul stupid și hilar care s-a petrecut în urmă cu o săptămână, la Timișoara, rămâne în stand-by, întrucât nici la această ora nu s-a descoperit persoana -acel ”cineva”- care a ”executat” RCM-ul.

Altfel, doi jucători dintre componenții RCM-ului au fost sancţionaţi de Federaţia Română de Rugby, după incidentele care au avut loc la finalul partidei cu Farul. Astfel, Taupaki va fi nevoit să stea departe de terenul de rugby timp de trei etape fiind suspendat, fiind obligat să plătească și o amendă în cuantum de 1.200 de lei. Cel de-al doilea ”sancționat”, Vakatalau, a primit doar un avertisment.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img