rebelle-100

Pe lângă cele peste 60 de magazine ce au produse dintre cele mai variate, agenţiile de turism încep şi ele,vineri, reducerile de Black Friday. Ofertele acestora cuprind destinaţii de vară în străinătate sau în România, dar şi pachete pentru sezonul sărbătorilor de iarnă pentru Valea Prahovei, în Malta sau chiar Laponia.

În ciuda faptului că tradiţia dictează ca Black Friday să fie sărbătorită în ultima vineri a lunii noiembrie, agenţiile de turism au dat drumul conceptului de „early black friday” („vinerea neagră timpurie”), lansând reducerile cu o săptămână mai devreme.Reprezentanţii agenţiei care a dat startul anul trecut campaniei de reduceri de Black Friday, Mareea, spun că în acest an tendinţa pieţei, şi nu doar în domeniul turismului, este să decaleze data reducerilor.

Există şi agenţii care lungesc campania de Black Friday timp de o săptămână, în perioada 22 noiembrie – 29 noiembrie. Astfel, agenţia Christian Tour va vinde cu reduceri de 50% sejururile în Halkidiki, cu 45% în Corfu şi Thassos şi cu 40% în alte staţiuni din Grecia, printre care Santorini, Skiathos, Zakynthos sau Creta, dar şi în staţiunea Kusadasi din Turcia.Agenţiile Happy Tour şi Prestige Tours, ambele aparţinând Happy Tour Group, pregătesc la rândul lor discounturi la ofertele de călătorii.Astfel, Prestige Tours a anunţat o ofertă de „Early Black Friday” pentru Kenya. Astfel, o vacanţă care costă 2.379 de euro poate fi cumpărată vineri cu 1.485 de euro.

Perfect Tour oferă,de asemenea, reduceri de Vinerea Neagră, Crăciunul în Laponia, care se vinde în mod normal cu aproape 1.500 de euro, poate fi cumpărat cu o reducere de peste 15%. De reduceri de 10-20% vor beneficia şi cei care caută un circuit în India, Maroc sau Iordania – Israel şi care în mod normal costă 1.700 de euro, 1.300 de euro, respectiv 1.400 de euro.Şi un Revelion în Malta se va vinde pe 29 noiembrie cu reduceri de 15-20%. Preţurile pentru un sejur de cinci nopţi ajung la aproximativ 350 de euro la un hotel de trei stele, cu transport cu avionul inclus, şi la 510-540 de euro la o unitate de cinci stele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here