Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Revolution Festival, gata de start! RATT suplimentează autobuzele spre Muzeul Satului

- Advertisement -

Revolution Festival poate începe! Totul este pregătit pentru cel mai mare festival al anului din Timișoara, iar RATT suplimentează numărul autobuzelor spre și de la Muzeul Satului.

Atât vineri, cât și sâmbătă, programul de circulaţie al autobuzelor de pe linia 46 va fi modificat. Astfel, în intervalul orar 18:00 – 07:00 acestea vor circula la fiecare 30 de minute. Până la ora 18:00 autobuzele de pe linia 46 vor circula conform orarului existent deja, au transmis reprezentanții RATT.

Pentru ediția din anul acesta a Revolution Festival, Muzeul Satului din Timișoara a fost împărțit în nu mai puțin de opt zone, fiecare dintre ele având câte un line-up extraordinar.

Astfel, vineri, 3 iunie, distracția de la Music Guru (scena principală) va începe la ora 18:15, când BLAZZAJ (RO) va urca pe scenă. De la ora 19.05, vom putea să dansăm alături de RITAM NEREDA (RS). Apoi, de la ora 20:30 se pregătește un show incredibil marca SUICIDAL TENDENCIES (USA). Tot vineri, pentru prima oară în România, rebela Hollywood-ului, JULIETTE LEWIS, împreună cu THE LICKS, va pune stăpânire pe rEVOLUTION Festival, de la ora 22:10. Aproape de miezul nopții, de la 23:55 vor concerta cei de la CTC (RO), urmând ca de la ora 01:00 distracția să continue cu RONI SIZE & KRUST presents FULL CYRCLE (UK). Noaptea continuă cu BLACK SUN EMPIRE (NL), care vor ajunge pe Music Guru la ora 02:00. O oră mai târziu, se vor instala FRED V & GRAFIX feat DYNAMITE MC (UK). Programul de la scena principală va fi încheiat de MI-TZU B2B DAMAJA BTOB (RO), set care va începe la 04.00.

Pentru ziua de sâmbătă, 4 iunie, seria de concerte de la Music Guru va fi deschisă de BIO (RO), de la ora 18:15. De la ora 19:00, scena le va aparține celor de la MONO JACKS (RO), urmând ca de la 20:10 să cânte HLADNO PIVO. Grecii de la PLANET OF ZEUS (GR) ne pregătesc un show rock de zile mari, de la ora 21:20, iar celebra trupă britanică SKUNK ANANSIE (UK) va ajunge pe Music Guru de la ora 22:50. Timp de jumătate de oră veți avea timp să vă rehidratați și să vă găsiți o nouă porție de energie pentru că scena îi va renevi, de la ora 00:30 lui MAXIM (THE PRODIGY) feat. CIANNA BLAZE (UK). De la ora 02:00, va intra în acțiune TOBYONE (UK), urmat de DUDU (RO), de la ora 03:00 și de DUMBO (RO), de la 04:00.
Desigur, în fiecare seară a evenimentului distracția va continua și după încheierea programului de la scena principală, transmit organizatorii festivalului.

De asemenea, pe tot parcursul festivalului vor mai performa sute de artiști din toată lumea, care se vor regăsi la celelalte șapte zone ale rEVOLUTION. Programul complet poate fi găsit aici: https://bit.ly/1TX0Ev1

În fiecare zi de eveniment, porțile festivalului se vor deschide de la ora 18.

Spre deosebire de anul trecut, vizitatorii vor primi brățări, iar intrarea și ieșirea din Muzeul Satului va fi permisă pe parcursul evenimentului.

Prețul unui abonament este de 99,99 lei până la ora începerii festivalului. Un abonament de două zile cumpărat pe parcursul evenimentului costă 124,99 lei. Biletul pentru o zi poate fi procurat la intrarea în festival, contra sumei de 99,99 lei.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore