Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ripensia nu se mai opreşte. Şase victorii din tot atâtea partide

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
19.7 ° C
20.1 °
18.9 °
48 %
2.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Ripensia Timişoara a jucat miercuri după-masă în Freidorf cu Auto II Timişoara, trupa duo-ului Radu Suciu şi Ovidiu Olariu reuşind să se impună cu scorul de 2-1, la finalul celui mai dificil meci disputat până acum, de la revenirea în fotbal.

Miercuri, cu începere de la ora 16:00, stadionul „Auto” din cartierul timişorean Freidorf a fost gazda unei partide ce a contat pentru etapa a şasea a Campionatului Municipiului Timişoara la fotbal, competiţie în care „reînfiinţata” Ripensia face legea. Venită după cinci victori din tot atâtea partide, Ripensia Timişoara avea în faţă un adversar redutabil – Auto II Timişoara – o echipă care nu a ezitat să pună probleme trupei de la Pădurea Verde.
Scorul a fost deschis repede, de Cădariu, de la oaspeţi, care a înscris pentru 1-0. Lipsiţi de aportul a cinci oameni de bază, Costândana, Nicolin, Năvală, Popa şi Boghian participând la un turneu de futsal în Olanda, împreună cu echipa MAV-Glissando, ripensiştii au dat totul pentru egalare, care avea să vină în minutul 24, priun reuşita lui Michi. Căpitanul oaspeţilor şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, pentru 2-1, scor cu care s-a intrat la cabine atât după prima repriză cât şi la finalul meciului, iar „Ripi” face 18 puncte din tot atâtea posibile, având şi un golaveraj de invidiat, 45-3.
Primul „11” al Ripensiei a fost: Mercescu, Michi, Rumega, Rudăreanu, Păscăleanu, Uzun (c), Mureşan, Hoţa, Petrişor, Mogoş şi Nichitean.
Etapa următoare Ripensia Timişoara joacă pe „Electrica” cu Fortuna Covaci, meciul fiind programat pentru ziua de vineri, 19 octombrie 2012, de la ora 16:00.
sursa foto: pagina de facebook a clubului Ripensia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare