Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu, nemulțumit de penele de curent din sudul orașului, a reclamat Enel la OPC

- Advertisement -

Robu, nemulțumit de penele de curent din sudul orașului, a reclamat Enel la OPC 1Întreruperea în mod frecvent a iluminatului public în partea de sud a Timișoarei l-a determinat pe primarul Robu să reclame Enel la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Și Eon s-a ales că o plângere, pentru că angajații societății lasă resturi în urma lor.

Noul edil-șef al Timișoarei a observat de câteva ori că au loc pene de curent la iluminatul public și a luat măsuri. Luni a dat dispoziția ca OPC să fie sesizat cu privire la Enel, pentru ca societatea să fie sancționată. „În zona de sud a oraşului mai mereu este beznă şi se dau explicaţii că a apărut o pană. Dar nu ne putem mulţumi ca ore în şir să stea lumea în beznă. Enel trebuie să investească, nu doar să urmărească profit„, a afirmat Nicolae Robu, marți.

Cu o reclamație din partea primarului Robu s-a ales și EON, pentru că de foarte multe ori angajații firmei lasă resturi în urma lor, după ce realizează diverse lucrări subterane.

Alexandra Dobre

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore