robu2

Întreruperea în mod frecvent a iluminatului public în partea de sud a Timișoarei l-a determinat pe primarul Robu să reclame Enel la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Și Eon s-a ales că o plângere, pentru că angajații societății lasă resturi în urma lor.

Noul edil-șef al Timișoarei a observat de câteva ori că au loc pene de curent la iluminatul public și a luat măsuri. Luni a dat dispoziția ca OPC să fie sesizat cu privire la Enel, pentru ca societatea să fie sancționată. „În zona de sud a oraşului mai mereu este beznă şi se dau explicaţii că a apărut o pană. Dar nu ne putem mulţumi ca ore în şir să stea lumea în beznă. Enel trebuie să investească, nu doar să urmărească profit„, a afirmat Nicolae Robu, marți.

Cu o reclamație din partea primarului Robu s-a ales și EON, pentru că de foarte multe ori angajații firmei lasă resturi în urma lor, după ce realizează diverse lucrări subterane.

Alexandra Dobre

Articolul precedentSămărtinean nu vrea să fie “deputatul anonim”
Articolul următorCazierele se eliberează mai greu la Timişoara
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII