Întreruperea în mod frecvent a iluminatului public în partea de sud a Timișoarei l-a determinat pe primarul Robu să reclame Enel la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Și Eon s-a ales că o plângere, pentru că angajații societății lasă resturi în urma lor.

Noul edil-șef al Timișoarei a observat de câteva ori că au loc pene de curent la iluminatul public și a luat măsuri. Luni a dat dispoziția ca OPC să fie sesizat cu privire la Enel, pentru ca societatea să fie sancționată. „În zona de sud a oraşului mai mereu este beznă şi se dau explicaţii că a apărut o pană. Dar nu ne putem mulţumi ca ore în şir să stea lumea în beznă. Enel trebuie să investească, nu doar să urmărească profit„, a afirmat Nicolae Robu, marți.

Cu o reclamație din partea primarului Robu s-a ales și EON, pentru că de foarte multe ori angajații firmei lasă resturi în urma lor, după ce realizează diverse lucrări subterane.

Alexandra Dobre

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.