ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Români, ieșiți la vot!!! (P)

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Europa în fiecare casă” înseamnă mai multe locuri de muncă, ”Europa în fiecare casă” înseamnă mai mulți bani pentru sănătate, învățământ, drumuri mai bune, bani mai mulți pentru fermieri, bani mai mulți pentru mici întreprinzatori. PDL candidează cu cea mai profesionistă listă și cea mai harnică listă: Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungurenu, Marian Jean Marinescu,  Daniel Buda (..) Guvernarea Ponta este nocivă pentru România, este nocivă pentru justiție, este nocivă pentru buzunarul fiecarui român, este nocivă pentru economie, este nocivă  pentru locurile de muncă.

Dragi romani, veniți pe 25 mai la vot și votați cea mai bună echipă, echipa Partidului Democrat Liberal, locul 1 pe buletinele de vot!

Theodor Stolojan: Prioritatea zero este crearea locurilor de muncă!

Candidații Partidului Democrat Liberal care vor deveni europarlamentari au datoria de a susține și promova în Parlamentul European interesele românilor ca cetățeni europeni și ale Romaniei  ca stat membru al Uniunii Europene. Astăzi nu există prioritate mai importantă pentru noi decât cea mai gravă problemă pe care o au românii  și anume lipsa locurilor de muncă și în special lipsa locurilor de muncă pentru tineri. De aceea, candidații PDL care vor deveni europarlamentari vor acționa în Parlamentul European pentru a promova programe pentru reînoirea industrială a României cu susținere fondurilor europene pentru că fără investiții nu putem avea locuri de muncă noi în România. Vom promova o strategie nouă a Dunării și Mării Negre care să creeze  o zona de bunăstare. De asemenea, vom încuraja folosirea fondurilor europene pentru dezvoltarea intreprinderilor mici și mijlocii precum și stimularea tinerilor să intre în agricultură, să devină fermieri sau să preia ferme.  În acest fel, vom contribui la rezolvarea acestei probleme grave: lipsa locurilor de muncă.

PSD-ul, această  guvernare de doi bani nu are voie sa risipească această oportunitate pe care o are România, de a folosi fonduri europene pentru crearea locurilor de muncă.

Monica Macovei: Sunt lângă voi. Nu mă las și nu vă las!

Dragi români,

Am luptat pentru dreptate, pentru protejarea banilor publici, împotriva corupției și a fraudei. Am arătat că nimeni și nimic nu mă pot cumpăra, și nici intimida. Am credință în Dumnezeu și asta mi-a dat puterea să spun răului pe nume și să mă lupt cu el fără frică. Cei care comit fapte de corupție au și sufletul corupt. Dacă am respecta măcar 3 din cele 10 porunci – să nu minți, să nu furi, să nu ucizi – viața noastră ar fi alta, ar fi mult mai bună. Țara în care eu cred este țara celor cinstiţi, celor care muncesc, este țara competiției corecte în economie. România trebuie să rămână pe direcția Vest și în parteneriat cu Statele Unite. De aceea, trebuie să fim o națiune puternică și să ne luptam pentru destinul nostru, care este în Uniunea Europeana și în parteneriat cu America. PSD și Victor Ponta întruchipează răul în politică. Cu ei mă lupt, cu ei se luptă PDL. Nu vrem ca România să fie condusă de baroni, oligarhi cercetați penal, așa cum sunt Duicu, Nicușor Constantinescu, Mazăre, Dragnea, Cosma, și mulți alții. Nu vrem o țară condusă de miniștri inculpați, cum este Dragnea, și nici o țară în care turnătorul Voiculescu are un cuvânt greu de spus. Și PSD, și PNL și-au apărat corupții împotriva justiției. PSD și PNL nu sunt România. Spunea Joe Biden la București – „corupția este o formă de tiranie”, iar “lupta împotriva corupţiei înseamnă patriotism”. Noi suntem patrioți, pentru că noi luptăm împotriva corupției. Și ne apărăm țara de corupți și oligarhi. Veniți să trimiteți în Parlamentul European pe cei care vă apără într-adevăr interesele, pe cei care apără banii publici pentru ca dumneavoastră să aveți mai mulți bani în buzunar. Veniți să votați pe cei integri, pe cei care vor să aducă bani în bugetul public, luptând împotriva corupției, fraudei și evaziunii fiscale. Și mai faceți ceva: împărțiți puterea, pentru că nu poate toată puterea să rămână în mâinile mafiei PSD.  PSD are în acest moment Guvernul, majoritate în Parlament, marea parte din administrația locală și, de aceea, pe 25 mai și în toamnă la prezidențiale, să le dați puterea celorlalți, părții drepte, și să nu lăsați țara noastră pe mâna mafiei PSD. Veniți la vot duminică și nu risipiți voturile. Dacă nu votați sau dați votul unor partide fără șanse, în realitate votul dumneavoastră se duce la PSD. Dacă iubiți Europa și dacă iubiți România și vreți să votați împotriva PSD, atunci votați PDL.

Sunt Monica Macovei, sunt lângă voi. Așa cum am spus mereu, nu mă las și nu vă las! Veniți la vot pe 25 mai și votați PDL, singurul partid de dreapta din România. Suntem primii pe buletinul de vot. 

Cătălin Predoiu: Ieșiți la vot pe 25 mai și hotărâți-vă soarta!

Dragi români,

România are nevoie de fiecare dintre dumneavoastră, Romania are nevoie de votul  fiecaruia dintre dumneavoastră. Ieșiți la vot pe 25 mai, ieșiți la vot si exprimati-vă opțiunea liber și democratic. Votând candidații Partidului Democrat Liberal, votați oameni profesioniști, votând candidații PDL votați pentru continuarea drumului european al României: votați pentru justiție, votați pentru lege, votați pentru locuri de muncă, pentru prosperitate și nu în ultimul rând,  pentru o Românie respectată.   Am ales Partidul Democrat Liberal pentru că în acest partid suntem o echipă care luptă pentru România.  În fiecare zi clădim un drum european pentru România, încercăm să clădim prosperitate pentru dumneavoastră.

Ieșiți la vot pe 25 mai și hotărâți-vă soarta! 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore