ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

România – Finlanda, cu SPECTATORI! Decizie de ultimă oră luată de UEFA

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sancțiunea primită de Federația Română de Fotbal, cu privire la faptul că partida dintre România și Finlanda se va juca fără spectatori a fost amânată de către UEFA! Așadar, după cum anunța și DigiSport, fanii vor putea să participe la partida care ar putea să-i trimită pe tricolori la Campionatul European.

Chiar dacă decizia a fost suspendată, FRF nu a scăpat de sancțiune, aceasta urmând să fie judecată în perioada următoare. Șefilor federației le-a rămas trei zile pentru a tipări și a vinde biletele pentru partida de joi, care va începe la ora 21.45.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore