Handbal feminin, juniori III. Sânnicolau Mare, VICTORIE la pas în deplasarea de la Cugir

Deplasare facilă pentru junioarele III de la Unirea Sânnicolau Mare în etapa a patra din cadrul seriei G a Campionatului Național. Fetele antrenate de Raul Ciolpan au dispus duminică, cu începere de la ora 15.00, de Cugir, cu scorul de 40-19, în deplasare, după ce la pauză a fost o diferență de 10 goluri.

Partida a fost una fără istoric, cu doar o singură echipă pe teren, vizitatoarele dominând integral partida, astfel că la finele primului mitan scorul era deja 21-11 pentru oaspeți. Cele mai bune jucătoare de la Sânnicolau Mare au fost Alexandra Nița și Crina Asaftei, ambele cu câte 14 goluri, mai mult de jumătate din totalul golurilor reușite de Unirea.

De altfel, Sânnicolau Mare are cea mai bună ofensivă din cadrul seriei, cu 137 de goluri marcate în patru partide, o medie de aproximativ 34 de goluri marcate pe meci. Repartizată în grupă alături de LPS Banatul Timișoara, CSS Petroșani, LPS Sebeș, CSS Mediaș, CSO Cugir, CSS Sibiu și Sc. Gen. 7 Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare ocupă în momentul de față poziția a treia, cu șase puncte, la egalitate cu CSS Petroșani. LPS Banatul Timișoara se află pe fotoliul de lider, în vreme ce LPS Sebeș încheie careul de ași, tot cu 6 puncte.

Următoarea etapă va avea loc duminică, 11 octombrie, atunci când trupa de pe Aranca va primi vizita lui CSS Sibiu.

Unirea Sânnicolau Mare: Alexandra Nița 14 goluri, Crina Asaftei 14, Ana Maria Hardauț 8, Karina Roosz Suba 3, Anca Hiticaș 1, Alexandra Silin, Ioana Miron, Iulia Bota, Anca Murărașu, Patricia Buznean, Ioana Șerb, Elisa Demeter. Antrenor: Raul Ciolpan

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin...

OFICIAL Finanțarea ACS Poli de la bugetul Timișoarei, ajutor de stat. Primarul Robu dă înapoi

Vești extrem de proaste pentru susținătorii ACS Poli din...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img