Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSătui de bătaia de joc a primarului Koller, oamenii din Uliuc şi...

Sătui de bătaia de joc a primarului Koller, oamenii din Uliuc şi Unip au pus mână de la mână să-şi „modernizeze” drumul FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum aţi putut citi în urmă cu o lună de zile, sătui de ignoranţa primarului comunei Sacoşu Turcesc – Gabriel Koller, locuitorii din satele Uliuc şi Unip (aparţinătoare comunei amintite), au ieşit în stradă pentru a protesta, după ce primarul a tot primit bani de la Consiliul Judeţean Timiş pentru a reabilita drumul comunal 154, care leagă aceste două sate de şoseaua principală ce duce spre Sacoşu Turcesc, dar şoseaua este în continuare într-o stare deplorabilă.

Văzând că nici măcar faptul că au ieşit în stradă nu l-a înduplecat pe primarul pedelist, sătenii au pus mână de la mână, doar cinci dintre aceştia, care au o situaţie financiară ceva mai bună, au cumpărat motorină, iar dintr-un buldoexcavator au improvizat un autogreder – utilaj necesar nivelării drumurilor de piatră şi pământ, au făcut un utilaj care a şi pornit „la muncă”.

Buldoexcavatorul a fost, de asemenea, pus la dispoziţia oamenilor, tot de un localnic, iar de două zile, acesta nivelează drumul comunal, întâi nivelând porţiunea dintre Uliuc şi Drumul Naţional de care DC 154 se leagă, urmând ca, cel mai probabil de mâine, utilajul să porneacă dinspre Uliuc spre Unip.

Problema acestui drum, care trebuia asfaltat demult, a ajuns inclusiv pe masa preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, care, recent, în cadrul unei emisiuni televizate, şi-a luat public angajamentul că are de gând să se ocupe personal de problema locuitorilor din Uliuc şi Unip.

Rămâne de văzut totuşi, când se va sesiza cineva iar primarul Koller va găsi de cuviinţă să-şi respecte promisiunile electorale pe care le tot repetă începând cu anul 2000…

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Drumul din Dumbravita spre A1 se va largi la patru benzi cu bani de la UE. Proiectul va dura 4 ani!

Este oficial, drumul din Dumbrăvița care leagă Timișoara de Autostrada A1 va fi lărgit...

Accident pe un drum din Timiș, din cauza poleiului. Un adult si un copil au ajuns la spital

Accident în judeţul Timiş, pe DJ 692, între localităţile Cărani şi Sânandrei. Două autotursime...

Calea Sagului, vesnic in santier. PSD Timis acuza SDM ca isi bate joc de banii timisorenilor

PSD Timiș acuză Societatea Drumuri Municipale de neglijență. În vara anului 2017, Calea Șagului...