Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Șofer prins de polițiști cu un autotren încărcat cu 30 de metri³ de lemn, FĂRĂ DOCUMENTE, la Belinț

- Advertisement -

Vineri dimineața, în jurul orei 5:30, în cadrul unei acţiuni desfășurate pe raza localităţii Belinţ în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Timiş, au oprit, pe raza localităţii Belinţ, pentru control, un autotren încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat în vârstă de 28 de ani, transporta peste 30 de metri³ de material lemnos (esenţă fag, cer, frasin şi paltin), fără a respecta prevederile legale.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei conform Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Timişoara.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore