AcasăStiriSocialȘofer prins de polițiști cu un autotren încărcat cu 30 de metri³...

Șofer prins de polițiști cu un autotren încărcat cu 30 de metri³ de lemn, FĂRĂ DOCUMENTE, la Belinț

Vineri dimineața, în jurul orei 5:30, în cadrul unei acţiuni desfășurate pe raza localităţii Belinţ în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Timiş, au oprit, pe raza localităţii Belinţ, pentru control, un autotren încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat în vârstă de 28 de ani, transporta peste 30 de metri³ de material lemnos (esenţă fag, cer, frasin şi paltin), fără a respecta prevederile legale.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei conform Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Timişoara.

Foto: Arhivă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente