ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Strada Lidia intră în reparaţii de 16 milioane de euro. Ce lucrări se fac pe strada pe care stă primarul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Strada Mareşal Constantin Prezan, fosta Lidia, pe care locuieşte şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, intră într-un amplu proces de reabiltare. Proiectul include lucrări de reabilitare a carosabilului, lărgirea la patru benzi, dar şi construirea de locuri de parcare noi, pe câte două din cele patru benzi. Pentru fluidizarea traficului, primăria are în plan şi amenajarea a două sensuri giratorii.

„Strada va fi amenajată pe patru benzi dar nu va funcționa cu patru benzi pentru că traficul nu necesită asta și va fi amenajară în așa fel încât pe o parte și pe alta să fie locuri de parcare. Se vor crea două sensuri giratorii noi și se va lărgi acel sens mare de la AEM, cu două benzi. Cele două benzi noi vor fi folosite pentru a se trece rapid prin intersecție fără a intra în incidența sensului giratoriu. Noile sensuri se vor face în zona Saguaro și la intersecția cu Bulevardul Sudului. Sunt șanse în varianta optimistă să le începem anul acesta (n.r. lucrările), dar nu s-ar putea face mare lucru anul acesta. Lucrul serios se va putea face abia în 2018, când vrem și să și terminăm modernizarea”, a declarat primarul Nicolae Robu. Studiul de fezabilitate va fi supus la vot în plenul CL Timişoara pentru a fi aprobat, după care se va trece la realizarea proiectului tehnic. Valoarea investiţiei este de 16 milioane de euro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore