10442473_653633848060831_7902221708645240460_n

Organizatorii festivalului promit două zile pline de distracție alături de DJ cunoscuți atât local cât și la nivel național și international, pe muzica cărora vizitatorii se pot bucura și de locuri special amenajate pentru activități sportive precum volei sau fotbal pe plaja, cât și de concursuri de Wet T-Shirt si Slide Pool Jump (I believe I can Fly!).

Pentru cei doritori, exista posibilitatea de campare cu cortul în loc special amenajat, în mod gratuity,  în incinta festivalului. De asemenea, cei care vor să se cazeze contra-cost la cabana, o pot face pe malul Muresului la aprox. 100m distanță.

Pentru a ajunge la Summer Party Festival, se pun la dispozitie microbuze cu destinația Periam Port, tot în mod gratuit, cu plecare din fața Primăriei Periam sau de la Stația de Autobuze de la Gara Periam.

Vi enumerăm pe cațiva dintre cei 22 artiști/DJ Summer Party de anul acesta, care vor fi prezenți pe două scene electrizante: Dj Project feat. Adela Popescu, Anisia Deejane, Lupyno DJ (UK), DJ Optimum, MC Space, DJ Alyo, DJ Maryo, DJ Aly, DJ Narciss, Luchiano D., George Andreas, DJ Ziazia, Adrian L., DJ Loco Boy, etc.

Biletele pot fi cumpărate de la intrare, de pe www.Bilete.ro , de la oficiile Poștei Române,din magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, cât și din magazinele Germanos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.