ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara are un nou cetățean de onoare: Stuart J. Brink

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Stuart J. Brink este cel mai nou cetățean de onoare al Timișoarei. Medicul cu reputație internațională a primit distincția la Filarmonica Banatul, în cadrul Congresului Național de Diabet, Nutriție și Endocrinologie Pediatrică.

Mai multe personalități ale lumii medicale au fost prezente la Filarmonica Banatul, la ceremonia de decernare a titlului de cetățean de onoare al Timișoarei pentru Stuart J. Brink.

„Este senior pediatru endocrinologist, este asociat al profesorului pediatric Slav, la Universitatea din Boston, este doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Ca și funcții organziatorice, la ora actuală este membru în consiliul director al Global Pediatric Endoctrinology and Diabetes, membru al Asociației Medicale de Diabet și lector internațional în aproape 40 de țări”, i-a făcut prezentarea conf. prof. Iulian Velea.

Titlul a fost acordat de către primarul Nicolae Robu, care a fost de acord ca ceremonia să se desfășoare la Filarmonica Banatul și nu în sala Primăriei Timișoara, unde au loc astfel de evenimente de obicei.

„Mi-a făcut plăcere și am fost onorat să confer, astăzi, în baza aprobării Consiliului Local Timișoara, titlul de cetățean de onoare al municipiului Timișoara unei mari personalități medicale, profesorului Stuart J. Brink. Domnia sa este din 1995 un colaborator apropiat al specialiștilor timișoreni în domeniul diabetului la copii, boală care, din păcate, afectează un număr important din copiii României. Felicit Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara pentru organizarea celei de-a treia ediții a prestigioasei conferințe în domeniu. Medicii timișoreni, în frunte cu conf. prof. Iulian Velea, fac cinste orașului nostru și fac mult bine prin competența de care dau dovadă copiiilor suferinzi și familiilor lor! Le urez mult succes în continuare și-i asigur de tot sprijinul meu în nobilele lor strădanii!”, a declarat primarul Nicolae Robu.

La finalul ceremoniei, cei prezenți s-au putut delecta cu un concert susținut de Filarmonica Banatul.

Puteți urmări întreaga ceremonie în imaginile de mai jos.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore