Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Uite cum arată noul Volkswagen Passat, model 2014 FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
69 %
3.1kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
25 °
lun
23 °
mar
15 °

Mai întâi au apărut schiţele oficiale, după care primele imagini cu spion ale unui Passat chinezesc. A venit și momentul adevărului: acesta este noul VW Passat, generaţia Passat cu nume de cod B8, pe care germanii o prezintă sub titulatura de ”business class”.

Ca stil, Passat-ul evoluează pe direcţia lui VW Passat CC facelift, dar cu o modificare subtilă a designului farurilor şi o alură mai dinamică decât a precedentului Passat ”B7”. Dacă sedanul mizează foarte mult pe o eleganţă sobră, dar şi suficient de sportivă, breakul Passat Variant pune un accent extrem de mare pe pragmatism, forma pătrăţoasă a spatelui promiţând un portbagaj foarte generos: între 650 şi 1.780 de litri, asta în timp ce sedanul se laudă cu ”numai” 586 de litri.

Dimensional, lungimea noului VW Passat e cu doi milimetri mai redusă decât a precedentului Passat, însă ampatamentul a crescut mult, cu 7,9 cm, ajungând la 2,79 metri. Prin urmare, se promite mult spaţiu pentru cei 5 pasageri, într-un habitaclu foarte bine finisat şi dotat.

Noul Passat utilizează aceeaşi platformă tehnică MQB a fratelui compact, precum şi foarte multe elemente de interior, dar amenajate într-un stil puţin mai clasic, ba chiar aristocratic. Însă şi mult mai high-tech: de exemplu, opţional e disponibil tabloul de bord digital, cu ecran de 12,3 inci, la fel ca pe Audi TT, dar mai multe informații puteți obține de pe promotor.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare