Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bănățean de la ACS Poli a marcat în poarta Macedoniei. Vezi despre cine este vorba!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La întâlnirea de verificare dintre România și Macedonia, echipele Under 16, disputată joi, 19 iunie, la Mogoșoaia, jucătorul polist Sebastian Velcotă a marcat pentru tricolori în minutul 27. Din lotul național au mai făcut parte și alți doi componenți ai ACS Poli, Radu Motreanu și Harald Fridrich. Velcotă a fost schimbat în minutul 69. Din echipă a mai făcut parte și Carlo Casap, fostul polist plecat la academia lui Hagi.

Mai mult, polistul Radu Motreanu a fost integralist pe postul de fundaș dreapta în primul meci de verificare dintre naționalele Under 16 ale României și Macedoniei, disputat marți, 17 iunie, la Mogoșoaia. Tinerii tricolori au câștigat cu 4-1.

Din primul 11 al echipei naționale a României U16, în cel de-al doilea joc, disputat ieri, au făcut parte și cei patru bănățeni selecționați pentru meciul de pregătire. Sebastian Velcotă, atacantul care a venit la ACS anul trecut, a deschis scorul cu un șut puternic pe lângă portarul macedonean. Cel de-al doilea gol al tricolorilor a fost înscris de Ianis Hagi din penalty. Din nefericire, macedonienii au avut un joc susținut și au reușit să obțină remiza.

Obiectivul echipei naționale a României U16 este calificarea la Turul de Elită din 2015 pentru CE din Bulgaria. România este în grupă cu Cehia, Danemarca și Andorra, gazda grupei de calificare.

sursă foto: www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La noapte trecem la ora de vară!

În această noapte, România trece la ora de vară. Astfel ceasurile vor fi date...

Cantam ”La multi ani, Romania!”, la Timisoara, de 1 Decembrie! Vezi programul zilei Centenarului!

”La mulţi ani, România!” este titlul manifestării organizate în data de 1 decembrie 2018...

Expozitie cu ”Temple si Sinagogi din Romania”, la Timisoara

Consiliul Județean Timiș, Biblioteca Județeană Timiș ”Sorin Titel”, Mitropolia Banatului și Comunitatea Evreilor din...