ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bănățean de la ACS Poli a marcat în poarta Macedoniei. Vezi despre cine este vorba!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La întâlnirea de verificare dintre România și Macedonia, echipele Under 16, disputată joi, 19 iunie, la Mogoșoaia, jucătorul polist Sebastian Velcotă a marcat pentru tricolori în minutul 27. Din lotul național au mai făcut parte și alți doi componenți ai ACS Poli, Radu Motreanu și Harald Fridrich. Velcotă a fost schimbat în minutul 69. Din echipă a mai făcut parte și Carlo Casap, fostul polist plecat la academia lui Hagi.

Mai mult, polistul Radu Motreanu a fost integralist pe postul de fundaș dreapta în primul meci de verificare dintre naționalele Under 16 ale României și Macedoniei, disputat marți, 17 iunie, la Mogoșoaia. Tinerii tricolori au câștigat cu 4-1.

Din primul 11 al echipei naționale a României U16, în cel de-al doilea joc, disputat ieri, au făcut parte și cei patru bănățeni selecționați pentru meciul de pregătire. Sebastian Velcotă, atacantul care a venit la ACS anul trecut, a deschis scorul cu un șut puternic pe lângă portarul macedonean. Cel de-al doilea gol al tricolorilor a fost înscris de Ianis Hagi din penalty. Din nefericire, macedonienii au avut un joc susținut și au reușit să obțină remiza.

Obiectivul echipei naționale a României U16 este calificarea la Turul de Elită din 2015 pentru CE din Bulgaria. România este în grupă cu Cehia, Danemarca și Andorra, gazda grupei de calificare.

sursă foto: www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore