AcasăStiriUn celebru prezentator TV care și-a lansat cariera la Timișoara, DIVORȚEAZĂ! S-a...

Un celebru prezentator TV care și-a lansat cariera la Timișoara, DIVORȚEAZĂ! S-a cupat cu Lidia Buble?

Lidia Buble si Razvan Simion
Celebrul ”cuplu” Răzvan și Dani, reșițeni la origini, au trecut pe la Timișoara înainte de a ajunge ”vedete” la matinalul pe care-l prezintă la un post tv din București.

Înainte de a prezenta ‘Neața cu Răzvan și Dani, cei doi au fost prezentatori ai uneiemisiuni cu multe farse la Radio Vest, însă se pare că matinalul bucureștean a fost emisiunea care pare că l-a combinat pe Răzvan Simion cu celebra cântăreață Lidia Buble. 

Presa mondenă anunță că Răzvan și-a părăsit deja soția, după un mariaj de 15 ani în timpul căruia au avut parte de doi copii minunați, pentru a o lua de la capăt în brațelei tinerei artiste. Lidia Buble este născută cu 13 ani mai recent, comparativ cu Răzvan, însă diferența de vârstă nu mai reprezintă o problemă în ziua de azi.

Razvan si Diana Simion

Matinalul de la Antena 1 a fost fotografiat, recent, ieşind din casa Lidiei Buble, unde petrecuse câteva ore bune. Deocamdată, cei doi nici nu au infirmat, dar nici nu au confirmat existența unei relaţii, scrie Libertatea.ro, care anunță că soția lui Răzvan, Diana Simion, și-a făcut recent un ”test” pe o rețe de socializare, iar rezultatul acestuia a fost postat pe peretele său de pe Facebook. „Eşti credincioasă, onestă şi ai multă iubire de oferit. Ai fost rănită de oameni egoişti şi nepotriviţi pe care i-ai întâlnit înainte. Dar cel mai important lucru este poţi oferi o iubire pe care oricine s-ar simţi norocos să o primească. Eşti un extraordinar”, era anunțată soția lui Răzvan.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente