Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ATENȚIE șoferi! ȘANTIER nou deschis la Timișoara! De luni se închide o nouă stradă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Municipalitatea din Timișoara anunța încă de anul trecut că strada Dr. Aurel Păunescu-Podeanu va fi reamenajată prin lărgirea la patru benzi, dar și prin crearea de trotuare (inexistente pe majoritatea lungimii ei), motiv pentru care Primăria a și somat proprietarii de garaje ridicate pe domeniul public să le demoleze de urgență.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că începând de luni, strada va intra în șantier. ”Am dat ordin de începere a lucrărilor pe strada Dr. Aurel Păunescu-Podeanu, începând din 29 iunie. De luni încep lucrările de extindere la patru benzi a străzii. Săptămâna aceasta firma se pregătește, organizează șantierul și de luni încep lucrările. Acestea se vor întinde pe o durată de trei luni” a explicat edilul-șef al Timișoarei.

Conform termenului înaintat de primar și stipulat în contractul cu firma care execută lucrarile, până la data de 1 octombrie 2015, șantierul trebuie să fie închis, iar traficul reluat pe noua configurație a străzii. Lucrările constă în lărgirea la patru benzi a carosabilului, crearea de trotuare și piste pentru biciclete, crearea a circa 230 de locuri de parcare (click AICI pentru a vedea toate lucrările), amenajarea de spații verzi, aici intrând și desființarea grădinilor din jurul blocurilor și amenajarea acestora prin gazonare și plantare de flori, dar și alte lucrări conexe.

Nu se știe concret dacă circulația va fi închisă definitiv încă de luni, dar traficul rutier va fi oprit cu siguranță pe parcursul săptămânii care urmează. ”Poate că circulația nu va închisă total de luni, dar pe parcursul săptămânii viitoare traficul va fi restricționat total pe strada Podeanu”, a mai adăugat Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore