Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăUn deputat de Olt şterge pe jos cu premierul Ponta: "Mă aştept...

Un deputat de Olt şterge pe jos cu premierul Ponta: „Mă aştept să invite un jurnalist într-o seară când se bagă în pat lângă Daciana”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urmă cu câteva zile hidrologii au emis o avertizare cod roşu de inundaţii pe râurile Teleorman şi Olt, acolo unde s-au şi produs viituri de mare amploare. Avertizarea a fost ulterior extinsă pentru localităţi din Ialomiţa şi Prahova. Cum era de aşteptat, autorităţile publice locale care trebuiau coordonate de către preşedinţii de consilii judeţene au fost prinse nepregătite, şi „din cauza modalităţii ineficiente de gestionare a inundaţiilor, au murit oameni şi au fost date dispărute zeci de persoane. Nu mai pomenesc de faptul că alte sute de cetăţeni sunt izolaţi, iar alţii au fost evacuaţi din casele lor chiar cu ocazia Sărbătorilor Pascale” spune deputatul PNL de Olt, Gigel Ştirbu.

„Întrebarea care se impune este: cine răspunde pentru pierderile de vieţi omeneşti? De zeci de ani, se ştie că aceste zone sunt inundabile. În toate campaniile electorale, vin baronii locali şi promit îndiguirea râurilor pentru prevenirea inundaţiilor, iau voturile, iar promisiunile rămân neîndeplinite. Nici acum, în secolul XXI, cei responsabili (miniştrii, baronii locali etc.) de aceste incidente nu fac nimic, ci stau doar cu mâinile în sân şi fac doar exerciţii de imagine. Oricum, trebuie să-l felicit pe premierul Ponta, că la barca cu care s-a plimbat azi în Teleorman nu a avut girofar” a spus ironic Ştirbu.

Depuatul a continuat tirada la adresa premierului în acelaşi ton: „Mă aştept, cât de curând, ca premierul Ponta să invite un jurnalist într-o seară când se bagă în pat lângă Daciana, să arate întregului popor, în prime-time, că este un om normal sau în cel mai fericit caz, îşi face un „selfie” şi îl postează pe Facebook” anunţă penelistul oltean.

Acesta încheie printr-o întrebare care, în România actuală nu are nicio valoare pentru politiceni, din păcate: „Nu sunt oportune, măcar acum, în al 12-lea ceas, demisiile premierului Ponta, a ministrului Afacerilor Interne şi ale baronilor locali care păstoresc judeţele năpăstuite?” se arată într-un comunicat semnat de deputatul PNL de Olt, Gigel Ştirbu.

Foto:ziarulteleormanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar şi atunci când vremea nu...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au pronunţat împotriva limitării pragului de...