16-octombrie-2021
AcasăStiriPoliticaRobu intră în cursa pentru prim-vicepreşedinţia PNL. De ce a acceptat invitaţia...

Robu intră în cursa pentru prim-vicepreşedinţia PNL. De ce a acceptat invitaţia lui Buşoi de a candida

Nicolae Robu ar putea deveni prim-vicepreşedinte al PNL la nivel naţional. În prezent, Robu este primar al Timişoarei, preşedinte PNL Timiş şi vicepreşedinte PNL la nivel naţional. Cristian Buşoi, candidatul susţinut de Nicolae Robu în cursa pentru şefia PNL a anunţat astăzi că partidul are nevoie de expertiza lui liderului PNL Timiş, invitându-l în faţa presei să candideze la una din cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte PNL.

„Cred că s-a dovedit în ultima vreme că am putut fi o voce care a contat în PNL și inclusiv solicitările pe care le-am primit de-a lungul anilor în PNL să mă exprim pe anumite probleme din partid, mă încurajează să candidez pentru o funcție la nivel național, pentru partid, pentru că pentru mine nu ar conta. Un timp consumat în plus, un efort în plus, dar am disponibilitatea să fac eforturi în plus atunci când consider că pot să aduc o contribuție pozitivă la ceva. Deci, dacă va fi posibil, în sensul că dacă nu va exista nicio compatibilitate între funcția de prim-vicepreședinte la nivel național cu cea de președinte de filială, atunci voi candida la una din funcțiile de prim-vicepreședinte”, a explicat Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiş nu a pierdut nici ocazia de a-l taxa pe deputatul Ben-Oni Ardelean care şi-a exprimat public susţinerea pentru contracandidatul lui Buşoi, Ludovic Orban.

„Unii delegați sunt membri de drept și evident că nu se pune problema luării unor măsuri punitive asupra celor care au alte opțiuni. I-ar fi stat frumos domnului Ben-Oni Ardelean, asta trebuie să spun, să aibă o discuție cu colegii de pe aici de prin filială pentru că el nu a ajuns în Parlament nici acum și nici data trecută pur și simplu pentru că îl cheamă Ben-Oni Ardelean, ci cu multă muncă din partea noastră a colegilor lui din filiala Timiș, dar se pare că el a considerat că nu merită să aștepte un moment de discuții.Vom stabili o linie a filialei, așa mi se pare că este corect. Astăzi vom stabili o linie a filialei. Ne așteptăm să avem între 150 și 200 de delegați, suntem în orice caz una din filialele puternice ale PNL„, a mai declarat Nicolae Robu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente