Un ”necunoscut”, noul adjunct la IPJ Timiș. Cms. Dan Constantin Stoicănescu, pus ”pe pile”?

- Advertisement -

Politicul merge mână în mână, în continuare, cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Reprezentanții IPJ Timiș anunță că începând cu data de 1 martie 2015, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul de poliţie Dan Constantin Stoicănescu (foto), şef al Biroului de Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară.

Stoicănescu beneficiază de o amplă susținere politică și este un apropiat al ministrului Societății Informaționale, Sorin Grindeanu (președinte interimar PSD Timiș). Comisarul a fost instalat deocamdată ca ”împuternicit”, urmând ca după un concurs care va avea loc doar ”de ochii lumii”, susțin surse din interiorul IPJ Timiș, Stoicănescu să fie numit definitiv pe această funcție. De ce concurs de ochii lumii? Pentru că omul se prezintă la examen ”cu lecția învățată” (va fi informat dinainte care sunt subiectele, pentru a putea învăța exact ceea ce are nevoie), își face ”temele” (scrie exact ceea ce va fi nevoie) și va lua examenul cu brio și felicitări!

Deși o bună parte dintre polițiști nici n-au auzit de numele lui Stoicănescu, acesta ajunge pe o funcție ”mare”, dovedind din nou faptul că numirile pe aceste funcții nu se fac pe latură profesională ci pe principiul cine are „spate merge mai departe” Deci P.C.R ( Pile,Cunostinte și Relatii) încă funcționează ca pe vremea „Răposatului”.

Stoicănescu este născut în Lugoj,este căsătorit și are doi copii. Întâmplător sau nu, săptămâna trecută președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost într-o vizită ”fulger” la Timișoara!

Și-apar din nou o serie de semne de întrebare vis-a-vis de corectitudinea și profesionalismul din IPJ Timiș. Odată ce DNA Timișoara a dat iama în Inspectorat, să se fi schimbat doar pilele lui Titu Bojin cu cele ale noului șef PSD Timiș, Sorin Grindeanu?

De ce trebuie în continuare, să fie numiți tot felul de ”piloși” pe funcțiile de conducere, iar polițiști cu adevarat  profesioniști si experimentați „neafiliați politic”, sunt ținuți pe „dreapta” că nu au „blaturi” sau nu știu să facă plecăciuni unde trebuie !!!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare