Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cățeluș MUTILAT de un consilier local! Și-a dovedit calitățile de SENSEI pe un pechinez, după ce l-a lovit cu o cărămidă! FOTO ȘOCANT (+18)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer acoperit de nori
4 ° C
4.1 °
3.9 °
92 %
4.6kmh
100 %
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
Dum
8 °

 

Consilierul local Florin Zainea (foto sus) din comuna timișeană Biled a încercat să omoare o cățelușă de doar un an, care a scăpat din curtea vecinului său. Alesul local al PP-DD, Florin Lucian Zainea, care este și sensei de karate având centura neagră 6 Dani, după ce a observat că pechinezul vecinului său a ieșit din curtea acestuia și a început să alerge după găinile sale, a început să arunce cu cărămizi după bietul cățeluș.

Incidentul a avut loc duminică, 1 martie 2015, iar astăzi, proprietarul cățelușei ne-a înștiințat despre cele petrecute. ”Mi-a scăpat cățelul, un pechinez de nici un an, afară din curte. Eu nu am știut, dar observând că nu e în curtea casei am ieșit afară să văd dacă nu cumva e pe stradă. Am fost șocat când am văzut ceea ce se întâmplă! Vecinul, Florin Zainea, care este și consilier la primăria Biled tocmai arunca cu cărămida direct în capul cățelușei” povestește, înfiorat, Dumitru Opriș, vecinul consilierului care a maltratat animalul.

Ca și cum aruncatul cu cărămida direct în capul cățelușei nu a fost suficient, consilierul karatist a tăbărât cu picioarele pe patruped. ”După ce a lovit-o cu cărămida, a tăbărât cu picioarele pe ea. Și toate acestea pe motiv că îi fugărește găinile. M-am dus să îmi iau câinele, care era deja leșinat și a devenit foarte agresiv și cu mine. Îmi era frică să mai zic ceva ca să nu o pățesc și eu!” povestește, speriat, domnul Opriș, care ne-a pus la dispoziție și imaginile de mai jos.

Bărbatul a fost astăzi la poliție unde a dat o declarație, iar acum așteaptă să vadă ce măsuri vor lua oamenii legii în ceea ce-l privește pe vecinul karatist care i-a mutilat cățelușa de numai un an.

Atenție, imaginile de mai jos sunt explicite și dovedesc starea precară în care a ajuns cățelușa după ce a fost lovită mai întâi cu cărămida și apoi cu piciaorele. Acestea vă pot afecta emoțional!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare