Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş s-a reunit în ultima şedinţă a acestui an, întâlnirea fiind condusă de preşedintele interimar al organizaţiei, noul ministru Sorin Grindeanu. Membrii forului de conducere al partidului au discutat despre problemele politice şi organizatorice la zi, luându-se şi câteva decizii menite să ajute la buna desfăşurare a lucrurilor în perioada imediat următoare.

În cadrul şedinţei s-a stabilit ca până în luna martie să aibă loc Conferinţa de alegeri a preşedintelui PSD Timiş şi a viitorului Birou Permanent Judeţean. De asemenea, s-a luat decizia ca secretar executiv interimar să fie numit consilierul județean Adrian Negoiţă.

Conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Timişoara a suferit de asemenea modificări, aceasta urmând să fie preluată de un tandem format din deputatul Florin Bîrsăşteanu, preşedinte, şi Sebastian Răducanu, preşedinte executiv.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.