Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăSchimbări la nivelul conducerii PSD Timiș și a organizației municipale. Când au...

Schimbări la nivelul conducerii PSD Timiș și a organizației municipale. Când au loc alegerile președintelui

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş s-a reunit în ultima şedinţă a acestui an, întâlnirea fiind condusă de preşedintele interimar al organizaţiei, noul ministru Sorin Grindeanu. Membrii forului de conducere al partidului au discutat despre problemele politice şi organizatorice la zi, luându-se şi câteva decizii menite să ajute la buna desfăşurare a lucrurilor în perioada imediat următoare.

În cadrul şedinţei s-a stabilit ca până în luna martie să aibă loc Conferinţa de alegeri a preşedintelui PSD Timiş şi a viitorului Birou Permanent Judeţean. De asemenea, s-a luat decizia ca secretar executiv interimar să fie numit consilierul județean Adrian Negoiţă.

Conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Timişoara a suferit de asemenea modificări, aceasta urmând să fie preluată de un tandem format din deputatul Florin Bîrsăşteanu, preşedinte, şi Sebastian Răducanu, preşedinte executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare