Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriZăpada - inamicul numărul unu pentru șoferii din Timișoara. De ce a...

Zăpada – inamicul numărul unu pentru șoferii din Timișoara. De ce a ajuns unul dintre ei în șanț FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prima zi adevărată de iarnă a dat peste cap traficul din capitala Banatului. Zăpada a căzut necontenit preț de câteva ore în orașul de pe Bega, iar șoselele au devenit repede adevărate patinoare.

Chiar dacă autoritățile locale au încercat să ”scalde” situația, explicând că de fapt străzile sunt curățate de zăpadă, deși puțini sunt cei care se pot ”lăuda” că au zărit utilaje de deszăpezire, în cartierele mărginașe a fost dezastru. Unul dintre cazurile surprinse de noi este cel de pe strada Tata Oancea din cartierul Plopi, acolo unde șoferul unui autoturism Renault Laguna a ajuns direct în șanțul de pe marginea carosabilului datorită stratului destul de gros de zăpadă depus pe carosabil, acolo unde, pe sub aceasta există deja un strat consistent de gheață. Toți acești factori, coroborați, cel mai probabil cu neadaptarea vitezei la condițiile de drum, au făcut ca șoferul să se trezească, cu tot cu mașină, derapând în afara carosabilului.

Conform unui bilanț neoficial astăzi au avut loc zeci de accidente și tamponări datorate condițiilor meteo nefavorabile în care s-au aventurat șoferii, la nivelul județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

10 utilaje de deszăpezire au intervenit, în cursul nopţii trecute, pe străzile din Timişoara pentru prevenirea formării poleiului!

Utilajele de deszăpezire au ieşit pe străzile din Timişoara şi noaptea trecută, având în...

Se circulă în condiţii de iarnă, pe şoselele din vestul ţării! Utilajele DRDP au ieşit pe drumurile naţionale şi autostrada A1, noaptea trecută

Aproape 500 de tone de material antiderapant s-au răspândit pe drumurile naționale și autostrada...

DRDP Timisoara, pregatita pentru iarna! Cel putin in poze…

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a anunțat că a fost instituit...