Renault-Laguna-in-sant-1

Prima zi adevărată de iarnă a dat peste cap traficul din capitala Banatului. Zăpada a căzut necontenit preț de câteva ore în orașul de pe Bega, iar șoselele au devenit repede adevărate patinoare.

Chiar dacă autoritățile locale au încercat să ”scalde” situația, explicând că de fapt străzile sunt curățate de zăpadă, deși puțini sunt cei care se pot ”lăuda” că au zărit utilaje de deszăpezire, în cartierele mărginașe a fost dezastru. Unul dintre cazurile surprinse de noi este cel de pe strada Tata Oancea din cartierul Plopi, acolo unde șoferul unui autoturism Renault Laguna a ajuns direct în șanțul de pe marginea carosabilului datorită stratului destul de gros de zăpadă depus pe carosabil, acolo unde, pe sub aceasta există deja un strat consistent de gheață. Toți acești factori, coroborați, cel mai probabil cu neadaptarea vitezei la condițiile de drum, au făcut ca șoferul să se trezească, cu tot cu mașină, derapând în afara carosabilului.

Conform unui bilanț neoficial astăzi au avut loc zeci de accidente și tamponări datorate condițiilor meteo nefavorabile în care s-au aventurat șoferii, la nivelul județului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.