Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zăpada – inamicul numărul unu pentru șoferii din Timișoara. De ce a ajuns unul dintre ei în șanț FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prima zi adevărată de iarnă a dat peste cap traficul din capitala Banatului. Zăpada a căzut necontenit preț de câteva ore în orașul de pe Bega, iar șoselele au devenit repede adevărate patinoare.

Chiar dacă autoritățile locale au încercat să ”scalde” situația, explicând că de fapt străzile sunt curățate de zăpadă, deși puțini sunt cei care se pot ”lăuda” că au zărit utilaje de deszăpezire, în cartierele mărginașe a fost dezastru. Unul dintre cazurile surprinse de noi este cel de pe strada Tata Oancea din cartierul Plopi, acolo unde șoferul unui autoturism Renault Laguna a ajuns direct în șanțul de pe marginea carosabilului datorită stratului destul de gros de zăpadă depus pe carosabil, acolo unde, pe sub aceasta există deja un strat consistent de gheață. Toți acești factori, coroborați, cel mai probabil cu neadaptarea vitezei la condițiile de drum, au făcut ca șoferul să se trezească, cu tot cu mașină, derapând în afara carosabilului.

Conform unui bilanț neoficial astăzi au avut loc zeci de accidente și tamponări datorate condițiilor meteo nefavorabile în care s-au aventurat șoferii, la nivelul județului Timiș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=oA_VqEzUVY8&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore