ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un senator timișorean, la Paris. Ben-Oni Ardelean, alături de președintele Klaus Iohannis, la Marșul Solidarității

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

11 ianuarie 2015 devine o zi istorică în care milioane de oameni doresc să transmită un mesaj puternic al afirmării libertății de exprimare și toleranței, condamnând totodată fundamentalismul religios, instigarea la ură și terorismul.

“Sunt onorat să reprezint spiritul Timișoarei la Paris, acela spirit al libertății, acceptării și bunei conviețuiri în societate, indiferent de credință, etnie sau cultură. Particip cu speranța că gestul de solidaritate cu victimele intoleranței și barbarismului terorist va fi receptat ca un îndemn la curaj în asumarea responsabilității de a crea o lume sigură, liberă și pașnică”, a declarat senatorul Ardelean de la Paris.

Tot astăzi, în contextul crizei internaționale, la Paris este programată o reuniune diplomatică internațională pe tema libertății religioase, unde senatorul liberal va vorbi în calitate de key-speaker, despre “Libertate, drepturi și responsabilități în societatea contemporană postmodernă”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore