ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un vârstnic şi un tânăr cu probleme psihice, căutaţi de poliţiştii din Timiş. Cum au dispărut

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Disperare în două familii din Timiș după ce doi bărbați au dispărut de la domiciliu. Polițiștii din cadrul IPJ Timiș îi caută pe cei doi și fac apel la cetățeni ca dacă îi văd pe cei doi să anunțe la numărul 112.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a doi bărbați, de 33 și 80 de ani, dispăruți de la domiciliu. La data de 14 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizați despre dispariţia unui bărbat de 33 de ani, din comuna Periam. Pop Vasile ar fi plecat la data de 20 august a.c. de la domiciliu, iar până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1.72 metri, 62 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, iar ca semn particular, pe coapsa stângă prezintă o cicatrice.
Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta bărbatul la data dispariției. Menționăm că bărbatul are afecțiuni psihice și a mai plecat de la domiciliu, fiind depistat ulterior.

De asemenea, la data de 14 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre dispariția unui bărbat de 80 de ani, din Timișoara.
Radovan Mircea Dan ar fi plecat de la domiciliu, în ziua sesizării, iar până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1.74 metri, 58 de kg, păr alb, poartă ochelari de vedere și baston. La data dispariției, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni de culoare închisă, geacă neagră, purta șapcă și rucsac. Oricine poate oferi detalii despre persoanele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a transmis IPJ Timiş.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore