Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalVIDEO Dacia a trimis 6.000 de maşini în Algeria, cu una dintre...

VIDEO Dacia a trimis 6.000 de maşini în Algeria, cu una dintre cele mai mari nave din lume

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

6.000 de vehicule fabricate la Uzinele Dacia din Mioveni au plecat vineri, 5 aprilie 2013, din portul Constanţa către Algeria, pe nava „A Ladybug” (Gărgăriţa), una dintre cele cele mai mari din lume.

Acesta este cel mai mare volum de vehicule expediat la export, într-un singur transport, de la preluarea Uzinelor Dacia de către Grupul Renault. Din lotul de 6.000 de vehicule fac parte modelele Logan, Sandero şi Duster sub sigla Dacia, cât Renault Symbol.

Nava „A Ladybug” are o capacitate maximă de încărcare de 8.000 de vehicule, o lungime de 232 metri, lăţime de 32 m, înălţime de 52 m şi 12 punţi. Activitatea de încărcare a maşinilor pe navă a durat patru zile şi a fost posibilă cu sprijinul furnizorilor de servicii operare portuară şi transport maritim, Neptune Lines şi Romargo Maritime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare