ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Gheorghe Ciuhandu, din nou la DNA. Fostul edil al Timișoarei a ieșit fără să dea vreo declarație

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost din nou prezent la sediul DNA Timișoara pentru a fi audiat în dosarul finanțării ilegale a echipei de fotbal Politehnica Timișoara, în perioada Marian Iancu. Alături de secretarul instituției Ioan Cojocari și consilierul juridic Delia Dumitru, fostul edil al Timișoarei a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu, pentru că în perioada 2008-2011 au finanțat ilegal, din bugetul local, cu suma totală de 27.100.000 de lei, S.C. POLITEHNICA TIMIȘOARA S.A.

Dacă la intrarea la audieri a fost succint, fiind prima dată când a mers cu avocatul său, în momentul ieșirii, în jurul orei 12.00, Gheorghe Ciuhandu nu a făcut nicio declarație, grăbindu-se să urce în mașină și să părăsească zona.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore