permis-de-conducere

Între 19 și 21 iunie 2015, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente. Oamenii legii au stat cu ochii pe șoferii care au încălcat normele rutiere de-a lungul și de-a latul județului, întocmind în cele trei zile nu mai puțin de 12 dosare penale. Polițiștii au aplicat 439 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 259 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 46 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, oamenii legii au reţinut în vederea suspendării 31 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză şi a semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.