DSCF27751

Timişoreni iubitori de cultură au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani la un bal mascat. Filarmonica Banatul este singura din ţară, care pentru al cincilea an consecutiv, organizează un revelion tematic pentru a promova diversitatea culturală.

Păcală, prinţese medievale şi fete numai bune de măritat de la ţară. Toate aceste personaje şi-au dat întâlnire la cumpăna dintre 2012 şi 2013.

Nici ţărăncuţele nu s-au lăsat mai prejos. Costumele populare originale din diferite zone ale ţării au fost vedetele serii.

Cel mai admirat costum a fost chiar al organizatorului. Directorul Filarmonicii din Timişoara a fost pentru o seară Păcală.

Timişoara a intrat oficial în cursa pentru titlul de capitală Culturală Europeană în anul 2021.  Aşadar fiecare ocazie de a promova cultura e binevenită.

Personajele au petrecut până dimineaţă într-un decor desprins parcă din alte lumi şi… alte vremuri.

 

 

1 COMENTARIU

  1. La multi ani petrecaretilor din alte vremuri! Am fost si am avut parte intr-adevar de o noapte cu totul altfel. Sunt cu adevarat momente speciale pentru acei care simt nevoia de o lisnite de calitate, activa si prietenoasa. Felicitari organizatorilor si La multe petreceri in anii ce vor urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.