ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Revelion 2013 cu măşti la filarmonica Banatul din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoreni iubitori de cultură au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani la un bal mascat. Filarmonica Banatul este singura din ţară, care pentru al cincilea an consecutiv, organizează un revelion tematic pentru a promova diversitatea culturală.

Revelion 2013 cu măşti la filarmonica Banatul din Timişoara 1Păcală, prinţese medievale şi fete numai bune de măritat de la ţară. Toate aceste personaje şi-au dat întâlnire la cumpăna dintre 2012 şi 2013.

Nici ţărăncuţele nu s-au lăsat mai prejos. Costumele populare originale din diferite zone ale ţării au fost vedetele serii.

Cel mai admirat costum a fost chiar al organizatorului. Directorul Filarmonicii din Timişoara a fost pentru o seară Păcală.

Timişoara a intrat oficial în cursa pentru titlul de capitală Culturală Europeană în anul 2021.  Aşadar fiecare ocazie de a promova cultura e binevenită.

Personajele au petrecut până dimineaţă într-un decor desprins parcă din alte lumi şi… alte vremuri.

 

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. La multi ani petrecaretilor din alte vremuri! Am fost si am avut parte intr-adevar de o noapte cu totul altfel. Sunt cu adevarat momente speciale pentru acei care simt nevoia de o lisnite de calitate, activa si prietenoasa. Felicitari organizatorilor si La multe petreceri in anii ce vor urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore