AcasăStiriCulturaRevelion 2013 cu măşti la filarmonica Banatul din Timişoara

Revelion 2013 cu măşti la filarmonica Banatul din Timişoara

Timişoreni iubitori de cultură au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani la un bal mascat. Filarmonica Banatul este singura din ţară, care pentru al cincilea an consecutiv, organizează un revelion tematic pentru a promova diversitatea culturală.

Păcală, prinţese medievale şi fete numai bune de măritat de la ţară. Toate aceste personaje şi-au dat întâlnire la cumpăna dintre 2012 şi 2013.

Nici ţărăncuţele nu s-au lăsat mai prejos. Costumele populare originale din diferite zone ale ţării au fost vedetele serii.

Cel mai admirat costum a fost chiar al organizatorului. Directorul Filarmonicii din Timişoara a fost pentru o seară Păcală.

Timişoara a intrat oficial în cursa pentru titlul de capitală Culturală Europeană în anul 2021.  Aşadar fiecare ocazie de a promova cultura e binevenită.

Personajele au petrecut până dimineaţă într-un decor desprins parcă din alte lumi şi… alte vremuri.

 

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

  1. La multi ani petrecaretilor din alte vremuri! Am fost si am avut parte intr-adevar de o noapte cu totul altfel. Sunt cu adevarat momente speciale pentru acei care simt nevoia de o lisnite de calitate, activa si prietenoasa. Felicitari organizatorilor si La multe petreceri in anii ce vor urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente