Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Reţeta zilei – Muşuroi de cârtiţă cu banane

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

 

INGREDIENTE:

Blat

6 ouă

6 linguri de zahăr

4 linguri de făină

2 linguri de cacao

Un vârf de sare

1 plic praf de copt

Crema

1 plic crema de vanilie Dr. Otker

1oo g ciocolată

2-3 banane

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă cu vârful de sare apoi se adăugă treptat zahărul şi gălbenuşurile unul câte unul. Faina se amestecă cu praful de copt şi cacaua şi se adăugă la compoziţie amestecând uşor cu un tel.Se pune la cuptor într-o tavă rotundă unsă şi tapetata cu făină la 170 grade. După ce s-a copt se scoate şi se lasă la răcit, apoi se scobeşte interiorul lăsând 1 cm pe margine şi 2 cm la fund miezul se fărâmiţează şi se pune într-o tavă şi se pune puţin la cuptor până devine crocant.

Crema se prepară conform instrucţiunilor de pe plic, la care se adăugă ciocolată ruptă în bucăţele mici, sau rasa, bananele se taie felii.

Asamblare: Se pun bananele (jumătate din cantitate) apoi jumătate de cremă apoi o parte din fărâmiturile de blat, restul de banane, cremă care se întinde şi pe marginile tortului şi la sfârşit fărâmiturile de blat cu care se îmbrăca tortul.Se pune la frigider pentru câteva ore.

O prăjitură uşoară şi gustoasă.

Vă doresc Poftă Bună!!!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare