Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial47 de șoferi lăsați FĂRĂ permis de conducere, în weekend, pe șoselele...

47 de șoferi lăsați FĂRĂ permis de conducere, în weekend, pe șoselele din județul Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 26 – 28 iunie 2015, poliţiştii rutieri din județul Timiș au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, dar şi a conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Pe parcursul celor trei zile, poliţiştii au aplicat 558 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 335 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 75 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 47 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

1 COMENTARIU

  1. asta nu e nici combatere nici preventie…..asta se numeste vanatoare.Cand o sa se laude IPJ cu scaderea numarului de accidente macar cu -1 atunci inseamna ca ceea ce fac are efect.restu e CAN CAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare