Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Rapperul de culoare Eli, din Timişoara, a intrat într-o „Stare nouă”. Ascultă şi spune dacă-ţi place noua lui piesă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Cunoscutul rapper timişorean Eli şi-a lansat miercuri cea mai nouă piesă. Aceasta se numeşte „Stare nouă”, iar versurile au fost scrise în întregime de artistul de culoare, în timp ce partea instrumentală şi producţia aparţin State Of The Sound, casă de producţie ce a lansat în muzică o altă timişoreancă celebră – Bianca Jurcă.

După o „Vară rece” (melodie interpretată de Eli împreună cu Kamelia), rapperul revine în atenţia publicului cu un single ce se anunţă explozibil, dedicat în special purtătoarelor de rochii mulate. Expresia „Stare nouă” nu numai că dă titlul celui mai nou single, dar este şi dovada vie că artistul a savurat din plin succesul piesei care a „rupt” în toate concertele acestuia. Vorbim de… Studenta (feat. George Hora) desigur.

Versurile acestei piese sunt scrise integral de artist, în timp ce instrumentalul şi producţia au fost semnate de casa de producţie „State Of The Sound”, alături de care artistul promite o serie de surprize în următoarele săptămâni.

„Din punct de vedere al carierei este un an foarte important pentru mine. Am muncit mult, v-am pregătit o serie de surprize şi vă asigur că adevăratul Eli abia acum începe să se arate! Este prima mea colaborare cu State Of The Sound şi sper ca şi voi să fiţi la fel de încantaţi ca mine” a declarat artistul, imediat după lansarea piesei.

Eli este foarte activ pe reţeaua de socializare Facebook, putând fi găsit AICI, având deja 42.000 de aprecieri.

Este oare proaspătul single lansat o „Stare nouă” şi pentru voi?

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore