Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Motive incredibile pentru care lenjeria tanga este periculoasă, deşi e sexy

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Chiloţii tanga sunt încă printre preferaţii femeilor şi e greu să ne imaginăm că există vreo femeie care nu are măcar o pereche de tanga în dulap. Tanga sunt confortabili, ideali pentru hainele semi-transparente, iar bikinii tanga sunt la mare căutare printre femeile care vor un bronz frumos.

Totuşi, pe cât de populari sunt, chiloţii tanga sunt pe atât de periculoşi. Potrivit unei cercetări publicate recent în Statele Unite, femeile care poartă frecvent tanga sunt mult mai expuse în fata infecţiilor vaginale şi urinare. Acest tip de lenjerie intimă este realizată, în general, din materiale sintetice (nylon) şi este ştiut faptul că aceste materiale menţin umezeala, un mediu perfect pentru răspândirea bacteriilor.

Pe lângă umezeala, chiloţii tanga “ajută” bacteriile să se răspândească mai rapid. Ginecologii susţin că bacteriile din zona rectului se pot transmite foarte uşor în vagin prin banda chilotului.

Dacă totuşi vrei să porţi tanga, ţine cont de următoarele recomandări:
1. Nu purta tanga când vremea este caldă sau umedă.
2. Alege materiale naturale (bumbac, mătase), pentru că aerul să poată trece prin lenjerie.
3. Poarta mărimea potrivită.
4. Nu purta tanga întreagă zi.

 

 

Sursa:lyla.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore