Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii timişeni confiscă cereale cu tiru’. Peste 50 de tone de grâu fără documente, la un singur control

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aşa cum anunţau încă de săptămâna trecută, poliţiştii timişeni continuă acţiunile în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Ieri, 17 septembrie 2013, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au oprit pentru control, pe Calea Torontalului, două autotrenuri încărcate cu cereale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că cele două transporturi aparţineau unei societăţi din Timişoara, iar conducătorii auto nu deţineau documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au stabilit că în cele două autotrenuri se aflau nu mai puţin de 50.120 de kg de grâu, după care au trecut la sancţionarea contravenţională a reprezentanţilor societăţii. Aceştia au primit amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cerealele au fost ridicate în vederea confiscării.

ATENŢIE! Acţiunile poliţiştilor continuă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore