1. Cartofii
Ca să reziste cât mai bine, au nevoie de un loc răcoros, dar nu rece (aproximativ 7 grade Celsius). Caută un loc mai întunecat din casă şi ţine-i acolo, împachetaţi în pungi de hârtie de preferat (ca să respire).
2. Ceapa
Ceapa nu iese din pământ cu acel strat de protecţie ca de hârtie. Acesta se dezvoltă ulterior, însă pe urmă trebuie menţinut. Tocmai de aceea, este recomandat să o ţii la aer şi nu în frigider, unde aerul este mai umed. În caz contrar, se strică.
3. Avocado
Fructele de avocado nu încep să se coacă decât după ce sunt culese din copac. Dacă-l cumperi de la magazin cât încă este crud, ideal este să-l ţii la temperatura camerei până este bun de mâncat. Dacă-l ţii la frigider, măreşti durata de coacere şi nu credem că îţi doreşti asta. În schimb, dacă l-ai cumpărat gata copt, poţi să-l mai ţii ceva timp la frigider ca să nu se strice, scrie foodstory.ro.